≫ 

Vučevićeva lekcija Bruklinu: Čikago slavio protiv Netsa, Irvingov propali šou

Jasno je kakvu silu ima Bruklin u rosteru kada su svi zdravi, a od Netsa se očekuje da i bez Kevina Duranta i Džejmsa Hardena, pobeđuje mečeve kao što je ovaj u Čikagu

  • 0
Nikola Vučević Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Čikaga napravili su prilično veliko iznenađenje pošto su na svom terenu ostvarili sigurnu pobedu protiv Bruklina sa 115:107. Bulsi su kontrolisali čitav tok utakmice, a opuštanje u poslednjoj četvrtini nije ništa promenio.

Jasno je kakvu silu ima Bruklin u rosteru kada su svi zdravi, a od Netsa se očekuje da i bez Kevina Duranta i Džejmsa Hardena, koji nisu mogli da pomognu, pobeđuje mečeve kao što je ovaj u Čikagu.

Ipak, to se nije dogodilo, naprotiv, "bikovi" su odigrali fenomenalan susret i na pogon Zaka Lavina, koji je bio najefikasniji igrač utakmice sa 25 poena, i fenomenalnog Nikole Vučevića koji je ostvario dabl-dabl sa 22 poena i 13 poena, izvojevali su pobedu.

Sa druge strane, Kajri Irving je pokušao sam da povuče gostujući kolektiv, sakupio 24 poena uz čak 15 asistencija, ali njegov učinak nije baš sjajan imajući u vidu da je šutirao 0/4 za tri i 12/27 za dva.

Čikago nastavlja bitku za plej-of, dok je Bruklin i dalje siguran na drugoj poziciji na Istoku, ali Filadelfija sada ima priliku da odmakne na vrhu pošto imaju utakmicu manje (34-15 Fili i 34-16 Bruklin).

Video: Nije pametno ostavljati Bobija samog na poludistanci: Centar Vašingtona je to shvatio na bolan način

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA