"MVP, MVP, MVP": Navijači u Denveru posle utakmice skandirali Jokiću i izmamili mu osmeh na lice

Samo jedan skok je ovoga puta nedostajao Nikoli da upiše tripl-dabl

  • 4
Nikola Jokić Foto: Youtube / Printscreen

Publika se konačno vratila na utakmice u NBA lige, pa ništa drugačija situacija nije ni na utakmicama Denvera, na kojima je trenutno dozvoljeno ukupno 4.000 navijača. Kako to obično biva, u centru pažnje je i noćas bio Nikola Jokić, od kojeg je publika uspela da izmami osmeh nakon same utakmice.

Naš košarkaš je uspeo da se upiše u istoriju NBA lige kao igrač koji je u najviše navrata došao do dvocifrenog broja asistencija. Prethodni rekord držao je veliki Vilt Čembrlen, a sada je on u vlasništvu upravo Nikole Jokića.

Zbog toga, a i zbog sjajnih partija koje ga kandiduju za najkorisnijeg igrača sezone u NBA ligi, oni najverniji navijači su počeli da mu skandiraju nakon utakmice.

- MVP, MVP, MVP – orilo se u dvorani u Koloradu, a mnogi su imali transparente na kojima je bio iscrtan Jokićev lik ili su imali konkretnu poruku za našeg košarkaša.

Nikola se na sve samo nasmejao, dok je pomalo stidljivo davao izjavu pored terena. Sigurno je da mu je bilo drago što toliko navijača skandira njegovo ime. Kaže da publika pomaže Denveru da se trgne kada sve ne ide po planu.

- Energija je bila bolja u nastavku, nismo hteli da izgubimo, igramo dobro u poslednje vreme, a tu su i navijači koje ne želimo da razočaramo. Osećamo navijače, osećamo emocije, osećamo i kada ne igramo dobro. Pomažu nam! – istakao je srpski košarkaš.

Video: Jokić može sve jednom rukom: Hvatanje i koš za vođstvo od plus 10

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sosa

    5. april 2021 | 11:26

    Najbolji timski igrac u istoriji kog je evropa poslala u NBA.

  • mile

    5. april 2021 | 13:10

    Bravo Nikola

  • baba smilja iz darosave

    5. april 2021 | 17:57

    zadnjih 20 godina nba mvp regularne sezone samo je 4 puta na kraju sezone bio i sampion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA