≫ 

Sada je zvanično: Boriša Simanić ima novi klub po odlasku iz Zvezde

Izgleda da su se informacije obistinile

  • 5
Boriša Simanić Foto: MN Press

Bogat period u Crvenoj zvezdi nalazi se iza Boriše Simanića. U crveno-belom dresu proveo je više od sedam godina, a za to vreme je tri puta postao šampion ABA lige, u tri navrata je podigao trofej u Superligi Srbije, a još dva pehara osvojio je u Kupu Radivoja Koraća. Uz to, postao je MVP Evroliginog „Next Gen“ turnira 2016. godine.

On je nedavno prekinuo saradnju sa crveno-belima, a danas je potpisao ugovor  sa Mega Sokerbetom, gde bi trebalo da bude do kraja sezone i odigra KLS Superlligu, a onda se preko leta nametne klubovima u Evropi ili NBA.

Simanićev dolazak u Megu potvrdio je i njegov menadžer MIško Ražnatović, inače vlasnik kluba.

- Sportske karijere su pune uspeha i padova, i jako je važno da se u kriznim momentima ne odustane. Boban Marjanović je sa 24 godine bio u gotovo beznadežnoj situaciji iz koje se pametnim odlukama i vrednim radom, uz pomoć okruženja, koje je odabrao u tom trenutku izabrao, uspeo izvući. Preokrenuo je tok karijere i već godinama nastupa u NBA ligi!

- Boriša Simanić, je u ovom trenutku godinu mlađi no što je Boban bio u tom momentu, ali je trenutak u kome se nalazi gotovo identičan. Stoga je, Boriša, odlučio da na neki naćin prati put Bobana, i rešio je da karijeru nastavi u Megi, klubu sa kojim je danas potpisao profesionalni ugovor i nadajmo se promenio putanju svoje sportske karijere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vokriii

    5. april 2021 | 22:15

    Bice nesto od njega...Jaka Megaaa...

  • Delija Sever

    5. april 2021 | 22:07

    Daleko ti lepa kuca, trebao si povesti i Lazica i Kuzmica da ste ranije otisli mozda bi u Evropi nesto i uradili.

  • Mile

    6. april 2021 | 09:02

    Neka ti je sa srećom Boriša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA