"Zabavljali smo se, možda i najviše ove godine": Bogdan objasnio neverovatnu treću četvrtinu Atlante

Čak 46 poena postigli su Hoksi u ovom periodu, čime su faktički srušili Pelikane

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: Youtube / Printscreen

Od kako se vratio posle povrede, Bogdan Bogdanović igra sve bolje i bolje. Nekadašnje dete Partizana je i noćas odigralo fantastično u pobedi svoje Atlante protiv Nju Orleans Pelikana (123:107), upisavši 21 poen uz po četiri skoka i asistencije.

Ključna za pobedu bila je treća četvrtina u kojoj su Hoksi postigli vrtoglavih 46 poena, šutirajući 11/11 za tri poena, što je možda i nešto nezabeleženo u NBA ligi. Bogi ističe da je bilo vrlo dobro biti na terenu u tom momentu.

- Zabavaljali smo, možda i najviše ove godine. Stvarno je bilo interesantno igrati na taj način i uživali smo. Sve je počelo od odbrane i agresivnosti, a onda smo nastavili da trčimo, nismo se zaustavljali nakon što smo postigli nekoliko trojki. Nekada ranije smo uglavnom prekidali, ali ovoga puta smo pustili vatru da gori – rekao je Bogdanović.

Potom se dotakao hemije u timu. Ističe srpski košarkaš da se ona vremenom gradi i da sve postaje bolje kako se sezona bliži kraju, što i treba da bude cilj svake franšize.

- Pričali smo već na početku godine da će biti teško, mnogo je novih igrača, sve je novo. Možda smo i mi za njih novih, tako da treba da se izgradi hemija. Kada se to prebrodi, može da se nastavi dalje i da se uči iz grešaka. Ništa drugo tu ne bih dodao. Hajde da nastavimo da radimo, imamo dobre, talentovane momke, koji su željni da se unaprede. Samo to treba pokazati na utakmicama – dodao je Bogdanović.

Neizbežno pitanje bilo je vezano za pandemiju koronavirusa. Međutim, Bogi kaže da iako nije bilo lako, da ne može da se žali, jer su i drugi prošli kroz isto.

- Bilo je nezgodno sa maskama i svim ostalim pravilima, ali ne želim da razmišljam previše o tome. Da, bilo je teško, ali bilo je teško i svima ostalima – podvukao je igrač Atlante.

Za kraj se dotakao svog odnosa sa Treom Jangom. Smatra da je fantastična potpora timu, ali da i drugi njegovi saigrači uvek imaju nešto dobro da pokažu.

- Znate i sami kakav je igrač. Može da nas učini boljim na terenu. Uvek pričamo o svima, imamo ih mnogo i na klupi, svi su fantastični. Neverovatno je kakve košarkaše imamo u sastavu. Drago mi je da imamo više njih koji mogu da iskoče svake večeri. Odnos sa Trejom je fantastičan – zaključio je Bogi.

Video: Poništeni koš Bogdanovića u poslednjim sekundama koji je mogao da reši dramu produžetaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA