≫ 

Kako se povredio Pokuševski? Hteo je da izvede jedno od najluđih zakucavanja sezone

Velika je šteta što nije uspeo...

  • 3
Aleksej Pokuševski Printskrin: Twitter/@QCHspencer

Malo je falilo da se partija karijere Alekseja Pokuševskog, koji je zabeležio u noći između srede i četvrtka, pamti i po jednom od najluđih zakucavanja ove sezone u NBA ligi!

Srpski košarkaš je Šarlotu ubacio neverovatnih 25 poena, i to povređen - jer se upravo tokom pokušaja zakucavanja na početku utakmice povredio, kada je stradao kuk.

Oslobodio se Pokuševski driblingom rivala još na svojoj polovini, a zatim se zaleteo u reket Šarlota s namerom da "pokida obruč". Imao je sjajnu ideju, skočio je i poleteo na zakucavanje jednom rukom, ali je u međuvremenu napravio faul u napadu.

Mediji u SAD javljaju da je Pokuševski celi meč odigrao u bolovima, a nedugo posle istog priznao je novinarima da ima problema sa povredom. Možda propusti i utakmicu sa Klivlendom koja je na programu u noći između četvrtka i petka.

- Videćemo kako će se osećati ujutru, pa ćemo odlučiti šta je najbolje - rekao je trener Oklahome na konferenciji.

>>> Opis: Zvezda se večeras (20.00) oprašta od Evrolige, i to na gostovanju Albi koja je mnogo namučila ove, ali i prethodnih sezona. Kvota na dvojku je 3,05, a na keca 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Alba - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA