≫ 

Real dobio pojačanje iz NBA, "zacementirao" je reket još jednim sjajnim centrom

Francuz Poarije će biti na raspolaganju Lasu samo za mečeve u španskoj ligi

  • 0
vensan porije Foto: youtube/Mickey Mickeal

Košarkaški klub Real Madrid ostao je bez Argentinca Gabriela Deka, koji karijeru nastavlja u Oklahomi, ali je zato jači za odličnog francuskog centra Vensana Poarijea (27, 213), koji stiže iz najjače lige sveta u tabor "Kraljevskog kluba", javljaju španski mediji.

Poarije neće moći da bude od koristi novom klubu u plej-ofu Evrolige, jer je rok za prijavu novih igrača istekao, već samo za borbe u španskoj ligi.

Francuski reprezentativac je prethodne dve sezone proveo u pokušaju da se nametne u Bostonu i Njujorku, međutim nije imao previše uspeha u tome. Odigrao je tek 32 utakmice, a poziv Reala je stigao u pravo vreme.

Španski mediji pišu da će Francuz potpisati trogodišnju saradnju sa Madriđanima, koji su tek pobedom nad Fenerom u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige uspeli da se domognu doigravanja.

Podsetimo, Poarije je dobro poznat Realu i Španiji, jer je dve godine sa velikim uspehom nosio dres Baskonije, što ga je i preporučilo Seltiksima pre dve godine.

Porije će, nema sumnje, uz Gorostasnog Tavaresa, biti velika snaga ekipe u reketu u nastavku sezone.

Video: Zinedin Zidan voli Real, ali je podneo ostavku

Možda i fiks dana bi trebalo da bude kec na Zenit protiv Makabija u 19.00 u poslednjem kolu Evrolige.  Ruski tim ima otvorena vrata četvrtfinala ako slavi danas, i u zaostalom meču protiv Panatinaikosa, a kvota na keca je 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zenit - Makabi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA