≫ 

"Zadovoljno reži, mljacka i oblizuje se": Pica majstor Trinkijeri izdominirao u kuhinji

Trener Bajerna u svom prirodnom ambijentu

  • 5
andrea trinkijeri Foto: youtube/FC Bayern Basketball

Italijanski trener Andrea Trinkijeri doživljava sjajne momente u Bajernu kojeg je prvi put u klupskoj istoriji uveo u Top 8 Evrolige, i to na megdan Armaniju u doigravanju. Na sve to, regularni deo sezone Bavarci su završili u velikom stilu, pobedom nad Barselonom, i sve to je povod da Italijan puca od zadovoljstva.

A gde je slavlje i gde je dobro raspoloženje, tu je i hrana, koja je za Trinkijerija veoma važan deo života, što je potpuno prirodno s obzirom na to sa kog podneblja dolazi.

- Kuvanje je umetnost, ali je umetnost i jesti hranu - poručuje Italijan u zanimljivom viseu na Bajernovom jutjub kanalu gde se oprobao u ulozi kuvara.

Šta bi Italijan spremao nego picu, pa su tako Trinkijeri i njegov pomoćnik temeljno pristupili pripremi slavnog jela, a po zvukovima koje je ispuštao, pošto je zadovoljno režao, mljackao i oblizivao se, jasno je koliko mu prija ovakav ambijent - možda i više nego košarkaški teren.

Pogledajte kako se Trinkijeri snašao u lozi kuvara.

Video: Grobari pevali Silovo si Zvezdu, Novice: Pogledajte reakciju Veličkovića i Trinkijerija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DS

    11. april 2021 | 11:10

    A jest vas covjek preveslao majko mila..moji grobari hahahahaha

  • gazi mutanta trinky

    11. april 2021 | 17:11

    Ovako je mljeo i drzavnu miljenicu..pravio je sprdacinu od njih za 23 sekunde namirio 8 koseva..hahhahaha...i nije neki problem pobijediti drvosjece sa narodnih jasala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA