≫ 

Budućnost demolirala Krku, Milojević i Podgoričani blizu da sa vrha krenu u plej-of ABA lige

Sada, da bi plavo-beli ostali bez plej-ofa, potrebno je da izgube sve tri utakmice koje im slede, a do tada su u prilično relaksiranoj situaciji

  • 0
dragan Apić Foto: ABA/Drago Perko/Kosarka.si

Košarkaši Budućnosti ostvarili su ubedljivu pobedu u 25. kolu ABA lige pošto su u Novom mestu bili bolji od Krke sa 90:70.

Ovo je veoma bitna pobeda Podgoričana koji će i nakon ovog kola ostati na prvoj pozicijisa skorom 20-3, te je izvesno da će ovakvim igrama se i održati tu gde jesu.

Sada, da bi plavo-beli ostali bez plej-ofa, potrebno je da izgube sve tri utakmice koje im slede uz još nekoliko uslova, a do tada su u prilično relaksiranoj situaciji.

Ekipa Dejana Milojevića protiv Krke je išla na pogon Džastina Kobsa koji je ubacio 18 poena uz po tri asistencije i skoka, Dela Vale je dodao 12, a Ivanović 11 poena.

Sa druge strane, Vrabac je sa 15 poena i devet skokova umalo došao do dabl-dabl učinka, dok je Barić upisao dva poena manje.

Gledajući donji deo tabele, sada Krki prilično gori, nalazi se blizu ispadanja i najbliži joj je Borac koji ima isto pobeda uz jedan poraz više.

Video: Budućnnost izdominirala i preuzela vrh ABA lige

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA