≫ 

Horor povreda Jokićevog saigrača: Košarkaši se hvatali za glavu, napustio teren uz pomoć lekara

Prema pisanju američkih medija, on je odmah poslat na dalje analize, kako bi se utvrdilo o kakvoj povredi je reč

  • 0

Ništa nije ove noći Denveru polazilo od ruke. Jeste naš Nikola Jokić još jednom zablistao i upisao svoj novi dabl-dabl, ali je sigurno da ovo veče navijači Nagetsa neće pamtiti po tome, pa ni po porazu od Golden Stejta, koji ih neće toliko zaboleti. Zapravo, mnogo veći problem bi mogla da predstavlja strašna povreda Džamala Mareja pred sam kraj utakmice.

Sjajni Jokićev saigrač, za kojeg je sam Nikola beskonačno mnogo puta rekao koliko mu znači na terenu je na oko 50 sekundi pred kraj meča nakon jednog prodora pao direktno na koleno, koje mu je prethodno pravilo probleme i odvojilo ga od terena na nekoliko utakmica. Počeli su dvoranom u San Francisku da se protežu njegovi jauci, a igrači obe ekipe uhvatili su se za glavu.

Džamal Marej je bukvalno počeo da mili po terenu i da udara parket od silnih bolova koje je trpeo do dolaska lekarske ekipe, koja je pokušavala da mu pomogne. Tek uz njihovu asistenciju, američkom košarkašu bilo je neznatno bolje i uspeo je bez nosila da se dogega do svlačionice.

Čuveni američki novinar, Adrijan Vojnarovski je potvrdio ovog jutra da će Džamal Marej proći kroz specijalističke preglede i brojne skenere kako bi se definitivno utvrdilo o kakvoj povredi se radi. Postoji bojazan da su upitanju prednji ukršteni ligamenti, što bi bila prava katastrofa za Nagetse i svi se nadamo da je sa Jokićevim saigračem sve kako treba i da je u pitanju samo lakša povreda, iako snimci sa utakmice govore drugačije.

Video: Simanić je projektovan kao NBA igrač, nije se snašao u Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA