≫ 

Zvezda posle razbijanja Cedevite igra novi meč u Sloveniji, Radonjić upozorava: Da se ne "okliznemo"

Crveno-beli su znali često da izgube od Krke u Novom Mestu

  • 5
Dejan Radonjić Foto: Marko Jovanović

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da njegov tim protiv Krke mora da pokaže veliku energiju i borbenost.

Crveno-beli sutra od 18.30 sati u Novom Mestu igraju protiv domaćeg tima zaostali meč 18. kola ABA lige, a meč ima veliki rezultatski značaj za obe ekipe, za crveno-bele u pogledu plasmana na vrhu tabele, dok Krka trenutno zauzima 12. mesto.

- Očekuje nas još jedan meč u Sloveniji u rasponu od 48 sati, nakon Ljubljane imamo utakmicu u Novom Mestu protiv ekipe Krke kojoj je svaki meč od izuzetne važnosti. Sigurno da će izaći na teren sa velikom motivacijom da izbore opstanak u ABA ligi.

- Mi zato moramo pre svega dobro pripremiti i onda i odigrati meč sa velikom energijom i borbenošću, svesni činjenice da smo u Novom Mestu imali dosta loših iskustava što nas dodatno upozorava pred ovaj meč - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Prvotimac Marko Simonović istakao je da je ekipa Krke ove sezone pokazala da može da odigra dobre utakmice protiv svih timova u ABA ligi, posebno na svom parketu i bez obzira na ime i kvalitet rivala.

- Nalaze se u borbi za opstanak i svaki meč im je sada jako bitan. Zbog svega moramo da odigramo maksimalno ovu utakmicu boreći se za svaku loptu i uz veliku energiju - rekao je jedan od najiskusnijih prvotimaca crveno-belih.

Video: Utakmica još nije ni počela, a Dejan Radonjić je već bio besan: Novi nivoi radonjizama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matija

    19. april 2021 | 18:21

    Prva 2 komentara i oba grobarska . Ubiše kompleksi.

  • Dima

    19. april 2021 | 17:30

    Ne mozete vi da se okliznete tu je pomoć sudija uvek, pa ako zatreba pred pocetak predstave u reziji sudija se i struja isključi tv stanicama koje vrse prenos, kako bi se bruka sto manje videla. 😂. No na srecu i tom cirkusu uveliko se blizi kraj.

  • M.D.

    19. april 2021 | 17:32

    Važno je da ne bude isključenja struje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA