≫ 

Bogdanović dvocifren u pobedi Atlante, saigrači "pokrili" slab šut Srbina iz igre

Hoksi četvrti na Istoku

  • 6
Bogdan Bogdanović Foto: AP/Tanjug

Iako ovo nije bilo njegovo veče, srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je dvocifren u pobedi Atlante nad Orlandom rezultatom 112:96!

Devete na poslednjih 11 mečeva, a Bogdanović je za 31 minut proveden na terenu imao učinak od 14 poena, četiri skoka i dve asistencije - uz "tanak" šuti iz igre 6/16 i samo dve pogođene trojke iz sedam pokušaja.

Atlatna je skoro celo vreme držala kontrolu nad utakmicom, izuzev treće deonice u kojoj je Orlando ozbiljno pripretio u prišao na osam razlike. Međutim, Hoksi su do kraja odradili posao za četvrto mesto Istočne Konferencije.

Oporavljeni Tre Jang je bio najefikasniji igrač Atlante sa 25 poena, sedam asistencija i pet skokova, Lu Vilijams je imao 22, Erter 15, a Klint Kapela je ostvario dabl-dabl učinak sa 14 poena i 19 skokova.

Karter i Entoni su u redovima Orlanda imali po 17 poena, s tim da je prvi imao još devet skokova, a drugi osam asistencija. Heris je ubacio 14, a Randl i Bejkon po 10.

Bruklin i Nju Orleans su odigrali meč za sladokusce, a ekipa Stiva Neša je na kraju dobila rezultatom 134:129!

Netse je do trijumfa vodio Kajri Irving sa 32 poena, Heris je imao 24, Šamet 18, a Blejk Grifin 16 poena i osam skokova. Džef Grin je zabeležio 15 poena i devet skokova, dok je bivši igrač Mege Timoti Luvavu Kabaro meč završio sa 10 ubačenih poena.

Zajon Vilijamson je dao 33 poena za Pelikanse, Brendon Ingram je dodao 27, a pratili su ih Lonzo Bol i Nadži Maršal sa po 15 ubačenih poena.

Rezultati:

Atlanta - Orlando 112:96

Nju Orleans - Bruklin 129:134

Njujork - Šarlot 109:97

Portland - LA Klipersi 112:113

Sakramento - Minesota 120:134

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Poništeni koš Bogdanovića u poslednjim sekundama koji je mogao da reši dramu produžetaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    21. april 2021 | 08:50

    Ja nisam visio uplasenijeg igraca u zivotu. Nije u pitanju ni umor nego opsta nesigurnost tipa Joj majko sta cu sada ako promasim. Pa nece biti nista ako promasis gtom te zgromio. Pa sta je bolje, da promasis ili da dadnes loptu u ruke protivnika ko na tacni???? Bogdanovi mora cim dobije loptu da ide na korak nazad i skok sut. A ako protivnik krene prema njemu onda dribling lijevo ili desno i odmah sut. I to je to. Umjesto toga on uporno se skameni u mjestu i drzi loptu hipnotisan. I naravno protivnik se konsoliduje i nista od akcije. Atlanra se grdno zeznula dovodjenjem Bogdanovica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA