≫ 

Ko je najbolji strelac? Bogdan! Ko je najbolji asistent? Bogdan! Srbin blistao u pobedi Hoksa

Još jedna majstorska rola Bogdanovića

  • 1

Atlanta Hoksi galopiraju ka visokoj poziciji u plej-ofu, a tamo ih sigurnim korakom vodi Bogdan Bogdanović koji je u noći između petka i subote odigrao još jednu sjajnu partiju za tim Nejta Mekmilana. Što je najvažnije u svemu tome, tim iz Džordžije je odneo još jednu pobedu, ovog puta nad Majamijem, 118:103, uz 21 poen i 8 asistencija našeg košarkaša.

Srpski šuter bio je najbolji strelac i najbolji asistent u svom timu.

Pogledajte sve njegove najbolje poteze sa ovog meča, vrhunsko šutersko izdanje koje je garnirao dalekometnom trojkom 30 sekundi pre kraja, za mat protiv Bjeličinog tima.

Bogi je ubacio pet trojki iz devet pokušaja, za dva je imao učinak 2/4, za jedan 2/2 za 33 minuta u igri kao starter.

Vredi reći da je Atlanta igrala bez nekolicine važnih aduta, poput Trea Janga, Klinta Kapele, Kema Rediša, Deandrea Hantera, ali se na teren vratio Danilo Galinari i sa 17 poena bio jedan od boljih kod Hoksa.

bogdan bogdanović Foto: Tanjug/Ap

Najbolju partiju posle povratka pružio je i statrni krilni centar Hoksa Džon Kolins, bio je drugi strelac ekipe sa 20 poena. Gudvin je sa klupe dao veliki doprinos, kao i Galinari, sa 17 poena, i upravo je ovaj tandem napravio ključnu razliku protiv Hita.

Na drugoj strani, u redovima viceprvaka NBA Nan je sa 21 poenom bio najbolji, Batler je dodao 19, Adebajo 16Tajler Hiro 12, a podbacio je Dragić sa tek tri poena za 18 minuta. Nemanja Bjelica je i ovaj meč presedeo na klupi.

Atlanta se ovom pobedom održala na visokoj petoj poziciji istočne konferencije, odmah iza Njujorka koji je u seriji od osam uzastopnih pobeda. Boston je na pobedu iza, te će ova tri tima do kraja regularnog ela sezone voditi žestoku borbu za četvrtu poziciju.

REZULTATI

Atlanta - Majami 118:103

Bruklin - Boston 109:104

Šarlot - Klivlend 108:102

Hjuston - Los Anđeles Klipers 104:109

Oklahoma - Vašington 109:129

Golden Stejt - Denver 118:97

Portland - Memfis 128:130

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA