≫ 

“Možda nam ne leže kao ekipa, ništa nismo pokazali“: Jokić kritikuje posle novog poraza od Ratnika

Baš kao pre nekoliko nedelja, Golden Stejt je odneo pobedu nad Denverom

  • 0

Golden Stejt je u razmaku od samo nekoliko nedelja dva puta tukao Denver i to sa priličnom lakoćom. Postavlja se pitanje da li Ratnici zapravo ne leže Jokiću i saigračima i šta bi tim iz Kolorada učinio ukoliko se sa njima sastane u plej-ofu NBA lige.

Naš košarkaš i kandidat za titulu MVP-ja, Nikola Jokić smatra da su povrede koje su zadesile Denver osnovni uzročnik nešto slabijih partija u poslednje vreme.

- Povredio nam se još jedan važan igrač. Džamal se onda povredio na kraju meča, a Vil Barton sada na početku. Izgubili smo i prošli put kada smo bili ovde, možda nam ne leže kao ekipa – rekao je Jokić posle neuspeha.

Doduše, srpski košarkaš je gospodski pohvalio Stefa Karija i Drejmonda Grina za odlične partije i tako pokazao kakav je sportsmen.

- Mislim da igraju stvarno lepu košarku, Stef Kari igra stvarno izuzetno. Nekako, svako zna svoju ulogu, niko ne forsira ništa posebno, znaju kada da utrčavaju sa mnogo energije, dobro šutiraju... Drejmond je odigrao sjajnu utakmicu, imao je 19 asistencija. yMislim da su bili bolji, loš meč za nas, još nam se povredio još jedan igrač u rotaciji – istakao je momak iz Sombora.

Ono što je bio glavni Denverov problem noćas je zaista loš šut. Tim iz Kolorada šutnuo je ukupno 46 trojki, a pogodio je samo 13. Naravno, Džamal Marej nije igrao i verovatno bi doprineo tom procentu, odnosno – poboljšao bi ga.

- Ništa nismo pokazali, i kada smo pogađali, bili su teški šutevi. Procenat šuta nam je bio loš - i iz igre i za tri poena. Dosta loša utakmica za nas – zaključuje Nikola.

Video: Još jedna majstorska rola Bogdanovića: Srbin blistao u pobedi Hoksa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA