≫ 

Gde je Bogdan? Atlanta bez Srbina ne liči na sebe, ekipa Jokićevog "neprijatelja" rasturila Hokse!

Bez srpskog asa, ekipa ne zna gde udara

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: AP/Tanjug

Atlanta je između u NBA noći između srede i četvrtka doživela totalnu katastrofu u Filaldefiji izgubivši 127:83, a Bogdan Bogdanović je neposredno pre susreta izostavljen iz sastava. Poslednje informacije govore da je Srbin, koji je ušao u veliku seriju, povređen i da je bilo pametnije da propusti susret.

Bogdan je povredio zadnju ložu, ali se čini da je stručni štab hteo da izbegne veće komplikacije pa je srpskog asa ostavio van rotacije za ovaj susret. To nam otkriva da pauza neće biti duga i da nema mesta za brigu.

Atlanta je bila bleda, a tortura je počela već u prvoj četvrtini nakon koje je bilo čak +20 za Filadelfiju. Do kraja susreta, Hoksi su donuli u sve dublji i dublji minus, a pri poslednjem zvuku sirene je ostalo gostima samo da izađu sa terena i zaborave ovaj susret.

Set Kari je sa 20 poena bio najefikasniji u sastavu Filadelfije, a glavni konkurent Nikoli Jokiću za MVP titulu, Žoel Embid, nije imao baš sjajnu noć jer je ubacio 17 poena uz sedam skokova i jednu asistenciju uz šut 6/15 za dva, 1/3 za tri i 2/2 sa slobodnih bacanja.

Kod Atlante, Kolins je ubacio 21 poen i tim učinkom bio najefikasniji na susretu, ali ostali u gostujućem kolektivu se neće sećati po dobru ovog okršaja.

Od ostalih mečeva, mora se izdvojiti neverovatan performans Jute koja je sa 154:105 deklasirala Sakramento u gostima i opravdala obitavanje na prvoj poziciji Zapadne konferencije.

"Džezeri" su drugu četvrtinu dobili sa čak 46:17, tako da već nakon velike pauze nije bilo mesta za nedaumice.

Ostali rezultati:

Klivlend - Orlando 104:109

Boston - Šarlot 120:111

Njujork - Čikago 113:94

Vašington - LA Lejkers 116:107

Majami - San Antonio 116:111

Denver - Nju Orleans 114:112

Memfis - Portland 109:130

Finiks - LA Klipers 109:101

Video: Mornar kroz Laktaše izbegao Zvezdu u polufinalu ABA lige: Igokea zakazala duele s crveno-belima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA