≫ 

Velika fešta u svlačionici Denvera: Jokić predvodio “napad” na trenera, Maloun ostao mokar do pojasa

Nagetsi su znali kako da proslave novi trijumf protiv Toronta u NBA ligi

  • 0
Nikola Jokić Foto: Twitter / Printscreen

U fantastičnoj formi se nalazi ekipa Denvera. Tim Nikole Jokića slavio je na osam od poslednjih devet mečeva, a jedan od istaknutijih je po običaju bio i srpski košarkaš koji je došao do dabl-dabl učinka i tako pripomogao svom timu da nastavi put ka samom vrhu tabele Zapadne konferencije.

A koliko je dobra atmosfera u svlačionici tima iz Kolorada pokazao je jedan snimak posle same utakmice. Nikola i njegovi saigrači znali su kako da proslave novi trijumf, a naročito zbog toga što je to bila ukupno 300. pobeda Majkla Malouna u NBA ligi.

Tako je Jokić rešio da napravi malu feštu u svlačionici, kada je odlučio da čitavoj ekipi da znak kada da krenu ka treneru Denvera i počnu da ga polivaju vodom. Maloun je prvo gledao gde se Jokić nalazi, a kada ga je ugledao i rekao “a tu si“, krenula je prava žurka u svlačionici.

Trener Denvera bežao je od svojih igrača kao ne bi ostao mokar do pojasa, ali se i sam vrhunski zabavio. Ova slika samo potvrđuje koliko zdrava atmosfera vlada među Nagetsima i sigurno da ima uticaja na sjajne partije Nikole Jokića. Neka samo tako i ostane.

Video: Skok u odbrani i brutalno zakucavanje Jokića u poslednjim sekundama druge četvrtine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA