≫ 

Atlanta bez Bogdana tone: Ekipa srpskog asa ponovo demontirana od Filadelfije, plej-of NBA lige visi

Nije mogao da zaigra zbog povrede zadnje lože, a protivnik je ponovo bio prilično ubedljiv

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: Tanjug - AP

Košarkaši Atlante ozbiljno su ugrozili svoje mesto u plej-ofu trećim porazom u nizu. Oni su u NBA noći između petka i subote glatko poraženi od Filadelfije sa 126:104, a igra Hoksa definitivno ne štima bez Bogdana Bogdanovića koji ponovo nije mogao da zaigra.

Bogdanović je propustio oba duela protiv Filadelfija koja su se u razmaku od samo tri dana, a u oba je bio najavljen samo nekoliko sati pre susreta.

Nije mogao da zaigra zbog povrede zadnje lože, a protivnik je ponovo bio prilično ubedljiv, ne toliko koliko i pre 48 sati, ali prilično raspoložen da sigurno slavi.

Hauard je sa dabl-dabl učinkom od 19 poena i 11 skokova bio najbolji u pobedničkom sastavu, glavni konkurent Nikoli Jokiću za MVP titulu, Žoel Embid, nije impresionirao sa 18 poena uz šest skokova, dok je Tobajas Heris ubacio isti broj poena.

Najefikasniji igrač na susretu bio je Trej Jang koji je ubeležio 32 poena, ali niko ga iz Hoksa nije pošteno ispratio.

Boston je na svom terenu nakon produžetka, u neverovatnoj završnici, savladao San Antonio sa 143:140, a glavna zvezda susreta bio je Džejson Tejtum sa čak 60 ubačenih poena (5/7 trojke) uz osam skokova i pet asistencija.

Vašington je lako slavio u Klivlendu 122:93, Portland je iznenadio Bruklin na gostovanju 128:109, a u prilično tvrdom meču Memfis je na recept nekih prethodnih generacija uspeo da trijumfuje protiv Orlanda sa 92:75.

Milvoki je u gostima bio očekivano jači od Čikaga 108:98, Finiks je nastavio da oduševljava igrama, te je na svom parketu savladao Jutu sa 121:100, a ni Lebron Džejms nije pomogao Los Anđeles Klipersima koji su u kalifornijskom derbiju poraženi od Sakramenta 110:106.

Video: Kod Jokića sve po starom: Maestralna trojka uz faul Laurija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA