≫ 

Obradović čestitao Evrokup titulu Monaku, zvezdaši ga prozivaju: "Hoćeš i njima da tražiš bonus?"

Naravno, više je pozitivnih komentara izazvala objava bivšeg trenera crveno-belih

  • 9
Saša Obradović Foto: MN Presss

Košarkaši Monaka su trijumfalno završili sezonu u Evrokupu, pomalo i neočekivano se domogli titule u Evrokupu, pa će naredne sezone, uz drugog finalistu Uniks, igrati u Evroligi.

Kao što je poznato, Monako je pre početka sezone ostao bez trenera Saše Obradovića koji je prihvatio ponudu Zvezde da sedne na klupu voljenog kluba. Čak je i platio obeštećenje samo kako bi dobio "čiste papire" i krenuo u avanturu na Malom Kalemegdanu koja se, nažalost po obe strane, neslavno završila.

U međuvremenu je Sašin bivši klub Monako koračao do same završnice drugog po jačini evropskog takmičenja i na kraju, u dva meča, uzeo trofej.

Bio je to povod da i Sale čestita kolegi Zvezdanu Mitroviću i regačima koje je do juče vodio, na velikom uspehu.

- Bravo Monako, sjajan rezultat, čestitke Sergeju, Olekseju, Zvezdanu, Mirku, Dženu, Džefu, Diegu, svim igračima koje sam trenirao i ostalima, sjajnim navijačima i organizaciji. Srećan sam zbog vas momci - poručio je Obradović.

Saletova čestitka je naravno naišla na mnogo pozitivnih komentara, bilo je i nekih šaljivih, ali i nekih koji baš nisu bili u takvom tonu. Tako je jedan tviteraš, očito navijač Zvezde, pitao Saleta da li će i Monaku tražiti bonuse za osvojen Evrokup, razočaran svim onim što je Sale postigao sa Zvezdom.

Aludirao je na tužbu koju je Obradović podneo protiv Zvezde u kojoj, osim zaostalih zarada, zahteva da mu se isplati i bonus za osovjen Kup iako je pehar uzeo njegov naslednik, Dejan Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    1. maj 2021 | 17:49

    Pa to je njegov novac koji mu sleduje po ugovoru samo trazi ono sto mu pripada.

  • Urke

    1. maj 2021 | 18:24

    A bre garagani sto napadate coveka?Pa zar ne trazi svoje pare?Ccccccc!!!Nije bio trener prave C.Zvezde koja na vasu zalost vise ne postoji, vec mutanta iz predgradja, prema tome pustite coveka da uzme svoje.

  • Pg

    1. maj 2021 | 18:42

    Zvezdan mu je pokazao koliko dobar trener moze da napravi od ekipe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA