Da li Jokić ima oči na svom potiljku? Amerikanci u čudu nakon neverovatne asistencije našeg igrača

Svi se pitaju kako je srpski košarkaš znao gde mu se saigrač tačno nalazi

  • 0
Nikola Jokić Foto: Tanjug / AP

Još jednu blistavu partiju je ove noći upisao Nikola Jokić. Protivnik je bila ekipa Los Anđeles Klipersa, Denver je i na tom teškom gostovanju zabeležio pobedu (104:110), a srpski košarkaš je došao do 30 poena uz 14 skokova i sedam asistencija.

Na terenu smo i ovoga puta videli nekoliko njegovih neverovatnih poteza, počev od zakucavanja, koje je bilo njegovo 41. u karijeri, što je prilično čudno, s obzirom na to da igra na poziciji pod košem, pa sve do magičnih asistencija.

Večeras je ta dodavanja bilo još teže sprovesti u delo, s obzirom na to da je Demarkus Kazins bio taj koji ga je čuvao konstantno i veoma čvrsto. U jednom trenutku su Jokića tako dobro udvojili da je delovalo da ne može da iskopa loptu, ali je srpski igrač pronašao magično rešenje.

Shvatio je da je tu prevelika gužva i – prebacio je dijagonalno pas na drugu stranu. U ćošku se nalazio Fakundo Kampaco, koji je bez problema postigao trojku, pošto je bio sam kao duh. Pas je bacio sa dve ruke, što se ne viđa svaki dan.

Uživajte i sami u novoj Jokićevoj majstoriji.

Video: Skok u odbrani i brutalno zakucavanje Jokića u poslednjim sekundama druge četvrtine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA