≫ 

Niksi kreću u veliki na Lilarda: Nude Portlandu četiri prva pika za košarkašku zvezdu, on neće tamo

Čuveni Dejm je nedavno naglasio da želi nešto duže da ostane među Blejzersima

  • 0
demijan lilard Foto: Tanjug/Ap

Izgleda da su Niksi zaista odlučili da privole Portland da pusti Demijana Lilarda da se priključi timu iz Istočne konferencije. On je nedavno ponovio da ne želi da ide odatle, ali kako ponuda raste, to postaje sve realnije da će se on ipak zaputiti put jednog od najvećih gradova na planeti. Kako piše čuveni Njujork post, klub iz “Medison Skver Gardena“ ponovo kreće u napad na zvezdu Blejzersa.

Portland je pre dve godine uspeo da odbije napad, tako što je plejmejkeru dao ugovor na četiri godine vredan maksimalnih 176.265.466 dolara, koji inače počinje da teče od sledeće sezone.

- Niksi će verovatno biti spremni da daju tri ili četiri izbora u prvoj rundi drafta, ako bi im to obezbedilo da sačuvaju Bereta i Topina – citirao je Njujork post jednog od operativaca u NBA ekipi.

Ipak, na Zapadu malo ko veruje da će se ovaj transfer desiti. Barem ne sada. Međutim, mnogi kao primer navode Bredlija Bila, koji je ostao u Vašingtonu i tako delimično upropastio deo karijere, što može da navede Lilarda da promeni mišljenje.

Jer za beka Vizardsa je između dve sezone bilo zainteresovano brdo timova koji se bore za sam vrh, ali Bredli Bil je želeo da ostane u prestonici, kako bi Vašington pokušao da krene ka vrhu. To ne da se nije dogodilo, već je na delu potpuni sunovrat, iako sam košarkaš igra fenomenalno.

Video: Jokić školovao Zubca: Pričaju da je Jokić spor, a on protutnjao pored Hrvata kao brzi voz!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA