≫ 

Bogdanović ponovo rešetao: Dalekometna paljba Srbina oborila i Portland, Atlanta opet počela da živi

Bogdan je na kraju bio drugi strelac ekipe

  • 2
Bogdan Bogdanović Foto: Tanjug/AP

Čim se Bogdan Bogdanović vratio u sastav, Atlanta je počela ponovo da živi. Hoksi su u NBA noći između ponedeljka i utorka slavili protiv Portlanda 123:114, a srpski reprezentativac je sa 25 poena još jednom bio stub svog tima.

Bogdan je na kraju bio drugi strelac ekipe, a uz 25 poena je dodao i po tri skoka i asistencije, kao i dve ukradene lopte. Šut za tri poena mu je bio izvrsnih 50 odsto (7/14), dok je za dva gađao 2/3.

Rezultatska klackalica bila je aktuelna tokom prvog poluvremena, Portland se dobro držao i svi su pomislili da će biti neizvesno do samog kraja.

Ipak, u trećoj deonici razlika počinje da raste i dostiže dvocifrenu brojku. Trejlblejzersi su imali jedan dobar momenat upravo u toj četvrtini, ali nakon toga su počeli da tonu, te u poslednjih pet minuta susreta se više nisu nadali bilo kakvom drugom ishodu osim poraza.

Uz Bogdanovića, Danilo Galinari je odigrao dobar meč i sa 28 poena bio najefikasniji igrač Atlante.

Sa druge strane, najefikasniji akter celog susreta bio je Demijan Lilard koji je ubacio 33 poena uz osam asistencija i dva skoka.

Imala je Atlanta raspoloženog protivnika ispred sebe, ali je još jednom pokazala da zaslužuje mesto u plej-ofu, a trenutno i drži petu poziciju na Istoku i daleko je od Bostona, prvog ispod crte sigurnih putnika dalje, dve pobede uz meč više.

Video: Radonjić očekuje i sledeći meč da bude težak: Gradili smo rezultat sve vreme i to je dobro!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crvena Zvezda

    4. maj 2021 | 08:33

    Koliko me raduje forma naših reprezentativaca da se naježim,još beli da proigra i Bobi dobije veću minutažu i da tučemo sve redom!

  • Bane

    4. maj 2021 | 08:59

    Jel on igra za Atlantu ili Milvoki?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA