Sudija "Elvis" izbacivao tetovirane navijače s tribina: Ludilo u Lazarevcu na derbiju za Superligu

Važnost utakmice između Kolubare i Radničkog iz Kragujevca bila je tolika da su domaćini prekršili i mere koje su uvedene zbog korona virusa

  • 11

Video: Sumnjiv penal na derbiju za ulazak u Superligu

Velika drama je u završnici Prve lige Srbije, gde se Radnički Kragujevac, Kolubara, Kabel i IMT bore za dva mesta koja vode u Superligu. Proteklo kolo donelo je još veću neizvesnost, jer su se sastali prva i druga ekipa na tabeli, pa je zato za ovaj meč delegiran Novak Simović, čovek koji redovno vodi večite derbije u poslednje vreme.

Derbi je opravdao taj epitet, viđen je veliki preokret "iz dvojke u keca", sumnjiv penal, kojim je Simović samo nastavio da popravlja svoj prosek kao arbitar koji je sudio najviše penala u Srbiji.

Ipak, on je promašen, ali su nakon toga viđena dva prelepa gola, kojima su igrači Kolubare najavili veliki preokret, a čar su upotpunili i navijači, koji su našli način da gledaju meč.

Neki su se popeli na okolne zidove i kućice izvan terena ili obližnjeg gradilišta i odatle gledali meč, dok su neki uspeli i da dođu do tribina, iako je u Srbiji i dalje na snazi zabrana prisustva navijača zbog pandemije korona virusa.

Video: Publika na derbiju u Lazarevcu: Obezbeđenje izbacivalo tetovirane navijače posle intervencije sudije

U jednom momentu je došlo i do prozivki sa tribina prema sudiji Novaku Simoviću, koji je zahtevao da se navijači izbace sa tribina. U tom momentu su snimljeni i neki tetovirani navijači koji su se bunili zbog toga što ih izbacuju, pa je došlo do psovki, ali su na kraju navijači morali da se pokupe i da napuste tribine nakon intervencije obezbeđenja.

Pogledajte u galeriji i odakle su sve navijači gledali ovaj meč:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Хрвоје

    6. maj 2021 | 10:38

    Прошле године сви се борили а новопазарци са десетог места директно ушли у прву лигу. Као сви до деветог места немају новце за јачу лигу.

  • Zilot

    6. maj 2021 | 11:21

    Incident su izazvali navijači Radničkog bivši ,,Crveni đavoli“ vređajući predsednika države,fss, i sudiju. Po pravilu određen broj gostujućih navijača može da prisustvuje meču. Na početku prolećnog dela prvenstva Radnički je imao 17 bodova više od Kolubare. Prst na čelo gospodo gde su ti bodovi.Što niste pisali o suđenju Danila Grujića prošle godine na meču Kolubara - Zlatibor. I tad je mesto drugog na tabeli (Grafičar) zauzela ekipa sa osmog mesta (novi pazar) umesto trećeg (Kolubara) po kojim rezonima pitaj boga.Ili dublji džep ili naređenje s vrha

  • Hram

    6. maj 2021 | 11:25

    Preposteni Lazarevcani sa jos postenijim Simovic Elvisom..dobitna kombinacija..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA