≫ 

Radonjić kratak posle poraza: Bili smo loši u odbrani, daćemo sve od sebe da budemo bolji od Igokee

Nije bio raspoložen za razgovor crnogorski stručnjak

  • 11

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su izuzetno slab meč u Laktašima i na kraju su poraženi od Igokee, što znači da će se o finalisti odlučivati u majstorici, koja je na programu u Beogradu u utorak. Samo tokom poslednje četvrtine je tim crveno-belih uspeo da se vrati rezultatski u igru, ali je utisak ipak ostao loš.

To je zapazio i trener Zvezde, Dejan Radonjić, koji kaže da je Igokea igrala odličnu odbranu, što ne može da kaže za njegovu ekipu, koja je odigrala potpuno suprotno.

- Bili smo loši u odbrani, nismo bili dovoljno dobri, u napadu smo otvorili utakmicu sa nekoliko dobrih situacija za šut, međutim, nismo pogađali i Igokea je stekla prednost. I to je na neki način da kažem kasnije prouzrokovalo da igra ne bude onakva kakvu smo želeli. U nastavku je energija bila bolja, međutim, nismo igrali odbranu kao što je to bilo u prvom delu gde je ekipa Igokee i kontrolisala dešavanja i dobro šutirala, ali nije bilo dovoljno da bi se ušlo u neizvesniji meč - rekao je crnogorski stručnjak.

Radonjić je konstatovao da je Zvezda imala katasatrofalan šut za tri poena večeras u Laktašima, a na pitanje šta može da se promeni do utorka, naglasio je da će morati da se odradi kompletna priprema.

Šta Zvezda može do utorka da promeni?

- Pa, naravno da ćemo napraviti pripremu i dati sve od sebe da budemo boli od Igokee - zaključio je trener Zvezde.

Sa druge strane, poptuno drugačije raspoloženje vladalo je kod Dragana Bajića, trenera Igokee. Veoma je bio srećan zbog svega što su njegovi košarkaši pokazali, a pohvalio je naročito igru u odbrani.

- Prvo bih čestitao svom timu na izvanrednoj utakmici, ekipi Crvene zvezde čestitam na fer i korektnoj utakmici. Kao što sam rekao u pripremi, moramo da igramo 40 minuta, da se ne ponove dve utakmice iz Beograda. Obe smo igrali 35 minuta dobro i onda smo pali. Večeras to nije bio slučaj, ali smo istakli tu defanzivnu stranu našeg tima, koja je bila na visokom nivou. I Lojd i svi ostali su zaustavljeni, spustili smo Zvezdu na 68 poena, što je sjajna stvar - blistao je Bajić.

Kaže da u Beograd ide da pobedi.

Naravno, pritiska nema. Kad smo se plasirali ovde u plej-of, nema nikakvog pritiska. Idem u Beograd sa puno samopouzdanja, kao što to radim od početka od kad radim sa ovim timom, idem da pobedim - zaključio je trener Igokee.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragutin

    7. maj 2021 | 23:10

    Nisam siguran da li je bolje da se pobedi Igokea pošto je Budućnost već u finalu jer jednostavno bolji su od nas na svakoj poziciji naročito na pozicijama 1,4 i 5. Cobs i Ivanović i Dela Vale naspram Waldena i Halla su čudo. Ivanović nas je ubio u Pioniru. Rid gospodari reketom i Nnoko nema šanse i još nema pleja da ga poveže sa košem. Ono drvo Nikolić je jači fizički od Kuzmića, a na 4 Nikolić i Mitrović i imaju još Apića su od Simonovića i Davidovca jači. Loyda su obe utakmice zatvorili da se nije video. Jedino Dobrić može da bude egal, ali i njemu sa Edžamom nije išlo. Lazić na koga Cobs, Ivanović, Edžam, a i sudije će u prva dva minuta napuniti. Saša Obradović i ovaj Karaičić posebno što pametuje na Areni neka se gone u PM sa ovom selekcijom. Radonja ne koristi Radanova, Uskokovića koji ne mogu biti gori od Halla, a i Reath nije pri sebi od ne igranja i ne treba da igraju sada jer bi se očigledna propast svalila na njih. Raštimovana banda koja prangija trojke i pokušava divlje ulaze. Noćna mora za gledanje.

  • Milan

    7. maj 2021 | 21:58

    Radonjicu nije košarka šut do besvesti za 3 poena i soliranje voldena lojda...od kosa do kosa po ceo napad... Imas li neku ideju kad stane šut... Neki uigran napad akciju...

  • Djile

    7. maj 2021 | 21:11

    Svi samo odbrana, odbrana ali za pobedu moras vise koseva da das

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA