≫ 

Kakvo rešetanje Bogdanovića protiv Orlanda: Srbin bio ubedljivo najbolji igrač na terenu!

Trej Jang je sa 18 poena pomogao Bogiju da pogura Hokse ka trijumfu

  • 15
Bogdan Bogdanović

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Atlante pregazili su Orlando sa 116:93 u NBA noći između četvrtka i petka, a najzaslužniji za sigurnu pobedu Hoksa bio je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović koji je daleko odstupao, ne samo od protivničkih igrača, već i od svojih saigrača na ovom susretu.

Bogdanović je za nešto više od 26 minuta bio najubedljiviji strelac meča sa 27 poena, a gađao je perfektnih 5/5 za dva, prilično dobrih 4/7 za tri i sigurnih 5/5 sa slobodnih bacanja. Kada se svemu tome doda još tri skoka, pet asistencija i dve ukradene lopte, dobije se jedan sjajan performans srpskog beka.

Realno, Orlando još prve četvrtine bio je prilično neuverljiv i sve je ličilo na debakl. Atlanta je rešila svaku deonicu u svoju korist, imala laganih +19 na poluvremenu, pa se pobeda nije dovodila ni u pitanje mnogo pre kraja utakmice.

Trej Jang je sa 18 poena pomogao Bogiju da pogura Hokse ka trijumfu, dok je Klint Kapela sa po 14 poena i skokova bio uzdanica u napadu, ali i u odbrani svog tima.

Kod protivnika, Ar Džej Hempton je zabeležio 18 poena uz osam skokova i pet asistencija, ali ostali nisu bili raspoloženi da doprinesu nešto više.

Atlanta za sada prilično dobro stoji na tabeli Istoka, drži četvrtu poziciju uz meč i pobedu više od Njujork Niksa i Majami Hita, tako da će do kraja biti velika borba za što bolji plasman pred plej-of NBA lige.

Video: Bogdanović opet držao šuterski čas, rafalom trojki: Ovo je jedna od njih!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kk..🏀🏀🏀

    14. maj 2021 | 07:24

    Jel i sad prosek sto kazu neki samo cepaj Bogi..💪💪💪

  • Dušmani pucaju od muke

    14. maj 2021 | 07:49

    Bravo mašino!

  • Putin R.S

    14. maj 2021 | 07:52

    Momak igra fenomenalno i to je neminovno, ali trebalo bi da bude vodja i da vise sutira kao Stef Karry, Westbroek ili Jamal Murray. Recimo sta mali Doncic radi. On razbija i ne staje. Pokazuje zasto je kupljen. Tako i on to treba da radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA