≫ 

"Da se odmorimo, pa ćemo pričati o Podgorici": Radonjiću najvažnija pobeda protiv Budućnosti

Trener Crvene zvezde kratko prokomentarisao ludi trijumf svoje ekipe

  • 0

Teško je "srediti" glavu posle svega što smo videli u dva časa košarke u dvorani "Aleksandar Nikolić". Zvezda je vodila tokom prvog poluvremena sa velikih +20, potom je bila na rubu poraza, pošto je gubila gotovo dvocifrenom razlikom, ali je na kraju veštom igrom u završnici uspela da napravi veliki preokret uz pomoć odličnog Ognjena Dobrića.

Trener crveno-belih, Dejan Radonjić bio je najzadovoljniji upisanom pobedom, iako je imao šta da kaže na loše odigranu treću četvrtinu. Na njegovu sreću, košarkaši koje vodi su se na vreme podigli i sa 2:0 idu u prestonicu Crne Gore.

- U plej-ofu najvažnija je pobeda. U prvih 20 minuta igrali smo sjajno, napadački smo bili verovatno ponajbolji ove sezone. Držali smo solidnu odbranu, ali jedna izuzetno slaba treća četvrtina... Otvaranje nastavka donelo je potpunu konfuziju u napadu, defanzivno takođe. Budućnost je to vešto iskoristila. Stigla je našu prednost, delovalo je da to ide drugačije, ali dobrom igrom u završnici došli smo do pobede - rekao je crnogorski stručnjak na klupi Zvezde.

Prema rečima Radonjića, večeras je prerano govoriti o onome što čeka Zvezdu u Podgorici.

- Najbitnije je da napravimo analizu oba ova meča, sutra ćemo da se odmorimo, pa ćemo pričati o onome što nas čeka u Podgorici - podvlači trener Crvene zvezde.

Video: Milojević kaže da njegovi igrači nisu bili hrabri da dobiju drugu utakmicu: U teškoj smo situaciji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA