NBA plej-in: Indijana rasturila Šarlot, Boston na pogon Tejtunove pedesetice jači od Vašingtona

Tejtum i Voker uzdigli Seltikse na viši nivo

  • 0
Džejson Tejtum Foto: Tanjug/AP

Indijana je brilijantno krenula na plej-in turniru i razbila Šalrlot sa 144:117. Sada će za mesto u plej-ofu i duel sa Filadelfijom (najbolji na Istoku u regularnom delu)  morati da pobede Vašington koji je noćas izgubio sa 118:100 od Bostona.

Pejsersi su odigrali sjajan meč i bilo je čak osam igrača sa dvocifrenim učinkom. Iako nije bio najefikasniji najbolji na terenu je bio Litvanac Domentas Sabonis 14 poena, 21 skok i devet asistencija. Briset iz Indijane i Bridžis iz Šarlota su postigli po 23 poena.

Sjajan u redovim Indijane bio je i nekadašnji košrakaš Mege i podgoričke Budućnosti Gruzijac Goga Bitadze. Za nešto manje od 19 minuta na parketu upisao dabl-dabl sa 14 poena i deset skokova, a imao je još tri blokade i jednu asistenciju.

Boston je pobedom na Vašingtonom izborio mesto u plej-ofu protiv Bruklina. Briljirao je dvojac Džejson Tejtum (50 poena, osam skokova i četiri asistencije) Kemba Voker (29 poena, sedam uhvaćenih lopti i dva dodavanja).

Vizardsi imaju popravni protiv Indijane i nisu još ispali. Rasel Vestbruk jeste imao 20 poena, 14 skokova i pet asistencija, ali nije bio na svom nivou.

Video: Luda asistencija Uskokovića iz skoka i u okretu: Dobrić poleteo i zakucao jednom rukom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA