Mijailović potvrdio da je Partizan rešio dug prema Vujoševiću: "Može da proveri svoj račun u banci"

Zbog ovog slučaja umešao se i Košarkaški arbitražni tribunal

  • 6
Duško Vujošević Foto: MN Press

Košarkaški klub Partizan, prema rečima njihovog predsednika Ostoje Mijailovića, više nema nikakav dug prema nekadašnjem treneru Dušku Vujoševiću.

On je u izjavi za portal "24sedam" istakao da je dug prema Vujoševiću u potpunosti izmiren, te mu se zahvalio na svemu što je uradio za klub za svoje vreme provedeno na klupi crno-belih.

- Umesto odgovora, Duško Vujošević može da proveri račun u banci. Videće da je priča o dugu Partizana prema njemu od danas prošlost. Još jednom mu hvala na radu, posvećenosti, titulama, igračima koje je razvio, ali i razumevanju za kašnjenja kada ih je bilo… Ubeđen sam da ćemo u njemu imati podršku i iskrenog navijača i dalje. A da mu niko nikada više neće spočitati da podržava Partizan zbog toga što mu aktuelna uprava plaća dug koji je nastao u neko drugo vreme - rekao je Ostoja Mijailović.

U skorije vreme se u medijima pojavila informacija da je Partizan zbog neizmirenog duga prema Vujoševiću imao zabranu dovođenja novih igrača od strane Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT), a nešto kasnije se ispostavilo da je u pitanju nesporazum, što je priznala i ova institucija.

Video: Milojević kaže da njegovi igrači nisu bili hrabri da dobiju drugu utakmicu: U teškoj smo situaciji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA