≫ 

Ustaj, Srbijo! Objavljeni termini u kojima Jokić i Denver igraju protiv Portlanda u plej-ofu

Nekad smo se budili zbog Kingsa, sad ćemo zbog Nagetsa...

  • 2
Trail Blazers Nuggets Basketball David Zalubowski

Sve podseća na tamo neki početak 21. veka kada su se Srbi svakog jutra rano budili kako bi gledali Sakramento Kingse sa Peđom Stojakovićem i Divcem protiv Lejkersa u pohodu na vrh NBA lige.

Nisu Srbi tada imali sreće da stignu do samog kraja i šampionskog prstena jer su Lejkersi bili bolji, ali će možda ovog puta više sreće imati Nikola Jokić i Denver koji protiv Portlanda započinju plej-of pohod na finale.

Predvođeni jednim od najboljih košarkaša današnjice Jokićem, Nagetsi imaju prednost domaćeg terena u ovoj seriji, a prvi meč igra se u nedelju ujutru od 04.30 časova po našem vremenu.

Drugi duel takođe u Koloradu je na programu u utorak u 04 ujutru, dok će kada se serija bude preslila u Oregon u petak ujutru termin takođe biti 04.30 časova ujutru.

Četvrta utakmica takođe u Oregonu igraće se u subotu i to od 22 časa po našem vremenu i to će biti prvi put da nećemo morati da se budimo rano ujutru.

Video: Sjajni Jokić upisao tripl-dabl, a da nije ni igrao u poslednjoj četvrtini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naučite nešto

    20. maj 2021 | 11:28

    Četvrta je obavezna, a ne moguća. Igra se u 4 dobijene...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA