≫ 

I Budućnost će imati ogroman vetar u leđa: U "Morači" će na tribinama biti preko 2.000 ljudi

Tim Dejana Milojevića takođe planira da zaobiđe epidemiološke mere

  • 13
Košarka, KK Crvena zvezda - KK Budućnost Foto: ABA League/Dragana Stjepanović

Ekipa Budućnosti nema kud. Ako ne pobedi večeras, Crvena zvezda će na parketu dvorane u "Morači" podići trofej namenjen šampionu ABA lige, pošto je slavila i u prethodna dva duela odigrana u Beogradu. Moraće to da učine i u četvrtom i u petom meču, što će reći da prava na kiks više - nema.

Na oba meča u Beogradu bilo je evidentno prisustvo navijača na tribinama. Prema zvaničnom sajtu ABA lige, na prvom meču ih je bilo ukupno 987, dok je na drugom susretu u dvorani bilo ukupno 1.375 gledalaca. Iako je po pravilu sve bilo planirano da prođe bez publike, nje je ipak bilo - biće je i u Podgorici.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, domaća ekipa će na tribinama "Morače" imati podršku oko 2.000 navijača, što je opet znatno iznad propisanih brojki tamošnjih zdravstvenih organa. Karte su podeljene firmama i prijateljima kluba, kao i nekim od institucija, tako da se u Podgorici večeras očekuje velika buka.

- Neće biti nimalo lako, Zvezda dolazi sa 2-0 i biće sigurno rasterećenija od nas. Ali igramo na domaćem terenu, moramo da odigrati bolje nego u prethodna dva meča. Siguran sam možemo, i da ono što smo igrali u Beogradu nije bilo 50-60 odsto naših mogućnosti. Očekujem da se dobro pripremimo psihički i fizički, da ispravimo stvari koje nisu bile dobre, i da nastavimo da stvarima koje su bile zadovoljavajuće. Očekujem još jednu tešku utakmicu, protiv odličnog protivnika, ali dosta toga zavisi od nas. Ako mi budemo pravi, mislim da ćemo doći do pobede - rekao je Suad Šehović.

Utakmica u "Morači" počinje večeras od 20.30 časova, a sudiće je Sreten Radović, Matej Boltuzer i Damir Javor.

Video: Milojević kaže da njegovi igrači nisu bili hrabri da dobiju drugu utakmicu: U teškoj smo situaciji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA