Bjelica sa klupe gledao kako Majami gubi na 0.5 sekundi do kraja produžetka

Milvoki poveo 1:0 u seriji

  • 0

Da su mogli da biraju kako da otvore plej-of NBA lige, košarkaši Milvokija i Majamija ne bi mogli da izaberu bolji način od ovog koji je viđen u subotu veče!

Baksi su poveli sa 1:0 u seriji zahvaljujući poenima Krisa Midlotona na 0,5 sekundi do kraja produžetka, dok je Batler obezbedio isti za Majami uz zvuk sirene.

Midlton je svoj koš sa distance ubacio za konačnih 109. 107, a vredi pomenuti da je Goran Dragić prethodno pogodio trojku za 107:107 na 20 sekundi do kraja.

Pomenuti Midlton je sa 27 poena bio najefikasniji u redovima Milvkoja, a dodao je i po šest skokova i asistencija. Janis je imao 26 poena i 18 skokova, dok je Holidej ubacio 20.

S druge strane, Goran DRagić je vodio Majami sa 25 poena, a Dankan Robinson je zabeležio jedan manje. Batler je imao 17 poena, 10 skokova i osam asistencija, Hiro je ubacio 10, a Adebajo je imao devet poena i 12 skokova. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica nije ulazio u igru za Majami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA