≫ 

Kao da je neko bacio kletvu na Partizan: Na silne povrede igrača, sad je i Mozli otputovao za SAD

Amerikanac iz privatnih razloga otputovao kući, otac mu je teško bolestan

  • 13
Vilijam Mozli Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana će, po svemu sudeći, u KLS borbe ući desetkovani za nekolicinu najjačih aduta, uključujući i Amerikanca Vila Mozlija, koji je dobio dozvolu kluba da se vrati u SAD.

Kako piše portal Mozzart sport, u pitanju su privatni razlozi, a klub je snažnom centru izašao u susret. U toku dana oglasio se i Partizan koji je otkrio da je Mozli zatražio dozvolu da ode jer mu je otac teško bolestan.

Odlazak Mozlija je još jedan ozbiljan udarac po crno-bele pred start KLS šampionata, samo nastavak pehova, jer su odnedavno na listi povređenih Markus Pejdž, Ognjen Jaramaz, Rašon Tomas Erik Mika i upravo Mozli.

Dvojica potonjih su se povredila na nedavnoj prijateljskoj utakmici protiv Borca te su se preselii na ionaku podugačku listu rovitih i povređenih igrača.

Da muka po trenera Aleksandra Matovića bude veća, na treningu juniora prelom prsta šake doživeo je talentovani Đorđije Jovanović, pa Matović samo nekoliko dana pre početka plej-ofa ima na raspolaganju sedmoricu igrača.

Nije poznato ko će od pomenutih igrača biti spreman za dvoboje sa Zemunom u četvrtfinalu, ali je sigurno da je Mozli sigurno van konkurencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    23. maj 2021 | 12:32

    Pa uživali sinoć u našem porazu pa zato. Videlo se po komentarima, više ih bilo nego ovih iz Cg.

  • 5

    23. maj 2021 | 13:32

    SVE SE VRAĆA,SVE SE PLAĆA …🇭🇷🚽kk raspadtizan🚽🇭🇷

  • Milan

    23. maj 2021 | 15:23

    Vrlo važno što neće igrati,naša liga je baš značajna,zamazujete oči navijačima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA