≫ 

"Zvezda stoji kao poslednja odbrana srpske košarke": Legendarni košarkaš Partizana analizirao finale

Goran Grbović je osvedočeni Partizanovac, ali navija za Zvezdu u finalu plej-ofa

  • 40

Legendarni košarkaš Partizana, Goran Grbović analizirao je finalnu seriju plej ofa ABA lige između Crvene zveze i Budućnosti.

Trenutni skor je 2:2 u pobedama, a peti poslednji meč biće odigran u petak u Beogradu.

>>>> Legenda Partizana osula paljbu: Crnogorci i Hrvati nam kroje sudbinu, ne smemo to da dozvolimo!

Grbović kaže da Zvezda mora svim silama da pobedim i jer se bori za odbranu srpske košarke.

- Ja kao osvedočeni Partizanovac uvek to govorim. Sada je trenutak da Zvezda stoji kao prva i poslednja u odbrani srpske košarke. Ovo nije šala, ceo sudijski potez, kakav interse imaju sudije da sviraju ovako kako su svirale.

- Ovo je katastrofalno, ne govorimo o trećem i četvrtom meču, samo već i o prvom i drugom. Ne daju da se neko odvoji rezultatski.

- U stvari Zvezda se odvajala, ali nije mogla da se odvoji skroz. Zvezda mora sada jako mudro i pametno da uđe u petu utakmicu svim snagama. Mora da se zanemari suđenje, a da treba napraviti protisak pre utakmice na sudije, to svakako. - kaže Grbović.

Video: Budućnost tri puta stigla dvocifreni zaostatak, Davidovac promašio za titulu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gospodine

    25. maj 2021 | 18:46

    Hvala Bogu pa jos ima nade za nas. Veliko bravo i veliki respekt za ovog coveka. Ovde nije rec o Zvezdi ili Partizanu , ovde je rec o Srbiji. Da svako gleda stvari kao Goran , ne bi se plasio za nase postojanje, danas je ovo retkost. Imam 30 godina, vec 27 godina znam da navijam za Zvezdu, iako se moze reci da navijam ceo zivot, moj otac navija za Partizan, i kako sam iole sazrelio mi realno i analiziramo sve utakmice Zvezde-Partizana, kako medjusobne tako i mnoge druge. I milion puta smo dosli do zakljucka da je bila ostecena Zvezda ili Partizan, isto tako i kad im je nesto poklonjeno. Ovo sto se desavalo u Podgorici je upravo ovako kako je Gospodin Goran i rekao, na stranu sto nam je kosarka u autu, fudbal, sportovi takodje, ovo je sada i ovo je ovako. Zelim svim Zvezdasima i Partizanovcima da stave Srbiju na prvo mesto pa potom sve ostalo. Jer valjda nam je poenta Srbija, ako nje nema nece biti ni klubova. Svako dobro.

  • DS

    25. maj 2021 | 18:37

    Svaka cast Grbo.

  • Naj

    25. maj 2021 | 19:41

    E to su glodari!Covek rekao realno kako je bilo i kako jeste u finalu a sektasi ga odmah docekali na noz!Svaka cast Grbo! Za mene si LEGENDA SRPSKE.KOSARKE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA