Zvezdino treće saopštenje u dva dana, sa dokaznim materijalom o "krađi" u Podgorici

Ključa pred majstoricu finala plej-ofa regionalne lige

  • 45
KOŠARKA CRVENA ZVEZDA ČOVIC NEBOJŠA ČOVIĆ Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Ni ova finalna serija plej-ofa ABA lige između Zvezde i Budućnosti nažalost ne prolazi bez međusobnih optužbi dve strane od završetka podgoričke epizode i poravnanja crnogorskog tima na 2:2 pred meč odluke u Beogradu.

Zvezda se u utorak već dva puta oglasila saopštenjima, jednom povodom suđenja, drugi put je reagovala na kontra saopštenje Podgoričana, a u sredu je na sajtu KK Crvena zvezda osvanula nova objava - sa dokaznim materijalom o, kako kažu u Zvezdi, sudijskoj krađi.

- KK Crvena zvezda u dva saopštenja vrlo jasno i precizno je ukazao na sve probleme koji prete da u potpunosti devastiraju ABA ligu. Ovogodišnje finale već jesu zahvaljujući onima koji misle da se košarka igra zbog njih. Od svih dešavanja u dve utakmice u Podgorici koje su vrh ledenog brega, preko raznih veza, zastrašivanja, koalicija i klanova… - kažu iz Zvezde.

- Da sve ono što smo kao klub naveli nije prazna retorika već ima svoje uporište u činjenicama govore brojke u utakmicama 3 i 4: Odnos u slobodnim bacanjima 69-31, u ličnim greškama 39-61.

Sa Malog Kalemegdana su priložili dokaze za tvrdnje o sudijskoj naklonosti prema podgoričkom timu.

- Pošto nam se kao klubu spočitava iz Podgorice da vodimo "prljave igre" umesto onih koji ovu ligu pokušavaju da pretvore u privatno vlasništvo i u kome se pojedine stvari konstantno ponavljaju od 2017.godine a finala postaju antipropaganda košarke, javnosti prilažemo sve sporne situacije u utakmicama 3 i 4 koje kada ih pogledate u video materijalu dobijaju samo jedan termin "pljačka":

Utakmica broj 3 (Sl. Bacanja : Budućnost – 28/34; Crvena zvezda – 11/14; Faulovi: 22-26)

Utakmica broj 4 (Budućnost – 23/35; Crvena zvezda – 14/17; Faulovi: 17-35.)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    26. maj 2021 | 17:07

    Napred Covicu! Jel moze samo snimak zadnjeg minuta vase utakmice protiv Olimpije? Nestala mi je struja tad, nisam je platio. Koraci Berona ne trebaju, to vec ima na jutjubu. Hahahahahahahaha da li je ovo realno sta ovaj covek prica

  • Realan

    26. maj 2021 | 16:29

    Crno na belo sve! Toliko o sudjenju! Ali Bog je veliki vratice se u petak sve! Evroliga ce se igrati opet u Beogradu!

  • tilovanje tevojneee

    26. maj 2021 | 19:08

    klasican Coki, sklonis policiju na dan utakmice,otvoris halu i to ne jednom nego dva put !!pustis vise nego sto smes a onda vrsis pritisak na sudije celu nedelju pred finalnu utakmicu !!! I znas da ces za finale da pustis jos vecu masu i nije te sramota nicega ,al bas nicega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA