≫ 

Navijači Majamija skandirali Bjelici "MVP, MVP, MVP"

Srbin svetla tačka očajnog Majamija

  • 0

Košarkaši Majamija možda jesu podbacili u trećoj utakmici serije protiv Milvokija, u kojoj su poraženi rezultatom 113:84, ali to ne možemo da kažemo za Nemanju Bjelicu.

Srpski košarkaš je odigrao jedna od boljih mečeva otkako je došao iz Sakramenta i isti je završio sa 14 poena, četiri skoka i dve asistencije.

Bjelica je bio treći strelac tima, ispred njega su samo Batler sa 19 i Adebajo sa 17 poena, što su navijači Majamija znali da cene tako što su mu na dva minta do kraja skandirali "MVP, MVP, MVP."

Bjelica je na početku poslednje deonice razgalio publiku, ali i saigrače, jednom dalekometnom trojkom, a vredi pomenuti da je na terenu proveo samo 18 minuta.

Majami se, inače, nalazi na korak od ispadanja u četvrtfinalu Istoka s obzirom na tod a Milvoki ima prednost od 3:0.

>>> Milanski Armani se posle godina velikih ulaganja i razočaranja dokopao završnice Evrolige, ali biće mu večeras (21.00) teško da izbori i finale jer je rival Barselona koja je veliki favorit: kvota na keca je 1,35, a na dvojku, odnosno pobedu Armanija 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Armani.

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA