≫ 

Micov zaključio Armaniju meč protiv CSKA: Manekenska šetnja Milana do trećeg mesta Evrope

Italijanski predstavnik se sjajno pokazao u plej-ofu Evrolige

  • 0
OLIMIPIA ARMANI MILANO Foto: MN PRess

Košarkaši Armani Milana zvanično su treća najjača ekipa Evrope jer su u evroligaškoj borbi za taj naslov bili bolji od CSKA iz Moskve sa 83:73.

Italijanski predstavnik nije imao sreće, ispao je od Barselone koja je produžila do finala Evrolige, ali sada je pokazao snagu protiv "armejaca".

I pored toga što su Moskovljani odmarali Danijela Heketa, dobro su ušli u susret i imali prednost nakon prve deonice, ali onda su do poluvremena već bili u minusu iz kojeg nisu uspeli da se izvade.

Vladimir Micov je odigrao odličnu partiju za tim iz Milana, ubacio je 14 poena (4/7 za dva i 1/2 za tri) uz po jedan skok i asistenciju, a postigao je i trojku koja je označila i kraj nedaumica.

Uz Micova, u pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Rodrigez koji je takođe upisao 14 poena uz šest asistencija, dok su se na drugoj strani dobro predstavili Šengelija sa 18 poena i devet skokova, kao i Voitman sa 12 poena i šest skokova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA