≫ 

Darija Kisić besna zbog Zvezde posle Kriznog štaba: "Neodgovorno, nedopustivo, tužno!"

Ministarka ističe da klub nije imao dozvolu da odigra meč sa navijačima i da se oglušio i na prethodno kažnjavanje

  • 30
BEOGRAD KZN UNIJA POSLODAVACA Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Video: Kisić-Tepavčević o košarkaškoj utakmici u Pioniru: Taj sportski klub je već jednom platio kaznu

Darija Kisić Tepavčević, član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, prokomentarisala je nakon sednice štaba i postupak Crvene zvezde da pusti navijače na utakmicu protiv Budućnosti.

Ona je istakla da svaki pojedinac predstavlja kariku u borbi protiv korona virusa i da neodgovorno ponašanje pojedinaca ili grupe dodano.

- Moramo da shvatimo da svako od nas čini značajnu kariku u borbi protiv ovog virusa i ne možemo da pobedimo ako nismo ujedinjeni.

- To sportsko dešavanje koje se desilo sa gledaocima je bilo i mimo svih preporuka i nije imalo dozvolu, taj sportski klub je jednom pre i platio kaznu. Ono što možemo da kažemo je da je to bilo neodgovorno, nedopustivo i tužno - rekla je ona.

- Opet napominjem, bez obzira na to koliko god da smo željni sportskih dešavanja i okupljanja, moramo da znamo da svaka takva okupljanja i u ovakvim situacijama, kada imamo bolju situaciju i pad broja obolelih i umrlih, ovakvim dešavanjima samo produžujemo ovu našu borbu sa virusom - rekla je Darija Kisić Tepavčević.

Novinari su nastavili da pitaju ministarku o ovoj utakmici i istakli su da je postojala službena beleška policije i upitana je kako je moguće da je i pored toga dozvoljeno da publika bude na utakmici. Međutim, ona nije konrektno odgovorila i ponovo je ponovila da svi moraju da budu odgovorni u borbi protiv korona virusa.

- Ja opet napominjem, ajmo svi zajedno da radimo na promociji da to što se ponašamo odgovorno i uzdržavamo se od odlaska na takve događaje. Nemojte da nam bilo kakva potencijalna sankcija bude razlog zašto se ponašamo odgovorno. Moramo da budemo odgovorni, savesni i ujedinjeni. Više puta smo rekli da je ovde kolektiv ključna reč. Bez obzira na neke ustupke i neodgovorno - rekla je Darija Kisić.

Video: Kisić-Tepavčević o Zvezdinoj utakmici: Nemamo policajca za svakog od nas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILOS RANKOVIC

    31. maj 2021 | 16:28

    NEMOJTE DA VICETE DA JE NEDOPUSTIVO,BIO SAM NA UTAKMICI,POLICIJA JE ZNALA,BILA JE ZANDARMERIJA NA UTAKMICI,I DRZAVA SRBIJA JE DOPUSTILA ULAZAK GLEDALACA,NEMOJTE NAPADATI ZVEZDU JER ONA SAMA NESME TO DA URADI,MORAO SAM DA POKAZEM DA SAM VAKCINISAN,I MISLIM DA JE SKORO SVI IMALI PAPIRE,PREMIJERKA KAZE POLICIJA NIJE ZNALA A BILA U DVORANE,AJDE MANITE SE PRAZNIH PRICA,ZVEZDA JE IGRALA ZA SEBE I DRZAVU SRBIJU,I ZA PET MILIONA LJUDI KOJI NAVIJAJU ZA ZVEZDU

  • Marina

    31. maj 2021 | 15:45

    Kakvo foliranje.

  • AAAASSSSS

    31. maj 2021 | 15:32

    Opisala svoj rad u tri reci..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA