≫ 

Emotivni Jokić: Nazvao sam mamu i tatu da im kažem da sam potpisao i da sada možemo kupiti konja

As Denvera priznao šta je prvo što je kupio posle NBA ugovora

  • 18
Nikola Jokić Printskrin: RTS

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić bio je u ponedeljak veče "glavni gost" u dokumentarcu "Čovek koji pravi razliku" na RTS-u, a koji je posvećennjegovom menadžeru Mišku Ražnatoviću.

Tom prilikom Jokić je otkrio kako se prepao kada je stigao u Denver, ali i šta je sebi prvo kupio od novca koji je zaradio potpisivanjem NBA ugovora.

- Nazvao sam mamu i tatu da im kažem da sam potpisao i da sada možemo kupiti konja. To je prva stvar koju sam kupio kada sam "došao do love." Bože dragi - rekao je Jokić, a kasnije dodao:

- Kad sam došao u Ameriku, video sam da mogu da im ponudim tu neku raznovrsnost. Nisam najbolji u tome, nisam najbolji u tome, nisam najbolji u tome, ali mogu to, to, to, mogu svašta da uradim. Mi iz bivše Juge znamo da igramo, imamo tu neku lucidnost, to nešto malo… To nešto je jako malo, ali to malo je jako puno, ako znate na šta mislim.

Osvrnuo se Jokić i na to što je oduvek imao višak kilograma.

- Bio sam debeljuca do prošle godine. Voleo sam svašta da jedem i nisam ništa odbijao. Jeo sve kolače, paprikaš, žuta supa sa malo više masti. I taj neki period sam naučio nešto. Pred svaku utakmicu pojedem nešto što ne bih trebao. Da li komadić pice, kokice nešto samo da je nezdravo. Protiv uroka.

Pričao je Jokić i o utakmici koju je očajno odigrao i zbog koje mu je propao transfer u Barselonu, dok je Dejan Milojević otkrio da je njegova tadašnja devojka Natalija maćešić, sada supruga, glavni "krivac" za to.

>>> Ozbiljno se zakuvalo u NBA plej-of seriji Denver - Portland. Trenutno je 2:2, i odgovor na pitanje ko će u polufinale Zapada nije ni na vidiku. Večeras (03.00) je Denver domaćin u petom meču, a kvota na keca je 1,80, dok je dvojka 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - Portland.

Video: Telegraf u štali Jokića: Upoznali smo njegove mezimce i pratili trke u Somboru

Video: Kako je Nikola Jokić zavoleo konje?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baka Cana

    1. jun 2021 | 08:29

    Vaspitanje prvenstveno dolazi iz kuce,a kako mi se cini tvoji roditelji su uspeli u tome.

  • Marija Vukojevic

    1. jun 2021 | 09:09

    Bravo decko.Pozitivizmom pokazi svijetu da je nas Balkan vrijedan. Da se pocnemo vec jednom izvlaciti iz moralnog blata. Pozdrav svoj braci Srbima iz cjelog svijeta...Hrvatica iz Holandije..Pomoz bog..

  • XX

    1. jun 2021 | 08:16

    Divan momak,tako uspesan,a opet prizeman i skroman.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA