Miško pričao o Miciću: Zvezdaši se sećaju kako su ga vređali, njegova majka mi je ostavila amanet

Ražnatović dodaje i da NBA nije baš tako blizu kako što kažu

  • 7
Miško Ražnatović Foto: Nikola Tomić

Iako je možda dostigao i zenuit što se tiče košarke u Evropi, gde je u svega nekoliko dana uzeo dve MVP titule i Evroligu, Vasilije Micić sledeće sezone ipak neće ići u NBA ligu!

To se barem da zaključliti iz reči njegovog menadžera Mipka Ražnatovića koji je u razgovoru za "Večernje novosti" poručio da ne želi da njegov klijent završi kao Vasilis Spanulis.

- Spreman je za NBA i da tamo bude ozbiljan igrač, ali nisam siguran da će se to desiti ove godine. Moraju da se slože neke kockice. Znate, on je za mene više od igrača, svašta smo prošli zajedno. Operacije, smrt majke, amanet koji mi je ona ostavila. Neću da dopustim da u NBA ima sudbinu kakvu je imao Vasilis Spanulis, da sedi na klupi - rekao je Ražnatović i dodao:

- Neće ići dok sve ne bude kako treba. Možda i ove godine, možda i ne. Nije baš tako kao što svi pričaju da je odigrao poslednju utakmicu u Evroligi. Ako Amerika ne bude bila dovoljno dobra i korektna moraće da čeka na Vasu još koju godinu.

Osvrnuo se Ražnatović i na put koji je Micić imao tokom karijere.

- Izuzetno mi je drago zbog svega što mu se desilo. Mnogi ljudi me zovu i podsećaju na moj intervju od pre četiri godine. Na pitanje da li imamo naslednika Teodosića, reka sam: "Imamo boljeg, samo treba malo da sačekate." Zovu me i neki drugari koji navijaju za Zvezdu. Kažu: "Koliko smo ga vređali kada je prodavao lopte dok je bio u Zvezdi." Isto sam im odgovorio: "Trebalo je da imate više strpljenja." Verovao sam u njega od trenutka kad sam ga prvi put video.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    1. jun 2021 | 10:39

    Oni su takvi,ne razumeju ovu igru,slucajno su zalutali u kosarku al nece jos dugo

  • Rade

    1. jun 2021 | 18:15

    Ma super kod nas se razbacivao loptama vola u dupe nije znao da ubode a kamoli koš,daj malo neka se napolju uče pa ih onda vrati ovde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA