Prave se planovi za novu sezonu: Fajnal for Evrolige opet u Nemačkoj? Berlin najozbiljniji kandidat

Odluka će biti doneta vrlo brzo

  • 1
Žordi Bertomeu Foto: MNPress

Tek pošto je završen Fajnal for Evrolige za ovu sezonu pre dva dana u Kelnu, već je polako počelo da se spekuliše oko toga koji grad bi mogao da ugosti najbolje košarkaše Evrope u klupskoj konkurenciji za narednu sezonu. Odluka je, izgleda, pala na još jedan nemački grad - onaj najveći, Berlin.

Prema pisanju litvanskog novinara, Donatasa Urbonasa i navodima Eurohupsa i Sportanda, nemačka prestonica biće domaćin Fajnal fora Evrolige za iduću takmičarsku godinu. Ništa još nije zvanično, zbog čega nije ni doneta zvanična potvrda tokom nadmetanja u Kelnu.

Glavni grad Nemačke bio je domaćin 2009. i 2016. godine, a ako se domaćinstvo poveri i za narednu godinu, Berlin će postati prvi koji je tri puta organizaovao ovaj spektakl. Podsetimo, prethodne godine završnica nije ni održana zbog korone, dok je ove održana u Kelnu kako je prvobitno bilo planirano za prethodnu takmičarsku sezonu.

Nažalost, navijača nije bilo ove godine u Kelnu, ali se u Evroligi nadaju da će se i to promeniti, uzimajući u obzir visok obuhvat vakcinacije u većim evropskim državama u poslednje vreme. Moguće je da već na jesen budemo imali mogućnost da gledamo publiku u dvoranama širom Evrope.

Video: Jokić, Marjanović, Micić, Zubac, Luvavu i Bitadze: Deki, ćao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA