Zvezda dobila hit čestitku: Pero Antić se "navijački" raspisao sa adrese Saveza Severne Makedonije

Dobili su crveno-beli na poklon i jednu navijačku pesmu

  • 1
Pero Antić Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde osvajači su titule u ABA ligi za tekuću sezonu, pošto su u finalu u petak u petoj utakmici pobedili Budućnost u Beogradu. Čestitke na uspehu počele su da stižu sa svih strana, neke su bile potpuno očekivane, neke manje, a jedna je definitivno privukla dosta pažnje.

Naime, svi u crveno-belom taboru verovatno su bili potpuno zatečeni kada su primili kovertu sa adrese Košarkaškog saveza Severne Makedonije. Verovatno da nikome nije bilo jasno o čemu je reč, sve dok se nije video sadržaj.

A tamo - čestitka od predsednika Saveza i nekadašnjeg košarkaša Zvezde, Pere Antića. I to kakva. Poznato je da je ovaj igrač veliki navijač crveno-belih, pa je sebi dao na dušu da napiše veoma inspirativno pismo namenjeno Crvenoj zvezdi, čelnicima i igračima kluba.

Mi vam ga prenosimo u celosti.

- Svaka čast momci!

Sve čestitike na fantastičnoj sezoni u ABA ligi i osvajanju petog šampionskog naslova u Jadranskoj ligi. Pre svega, predsedniku KK Crvena zvezda, gospodinu Nebojši Čoviću i svim članovima sekcije KK Crvena zvezda na novom trofeju u bogatoj istoriji kluba.

Poseban pozdrav za one bez kojih ova titula ne bi bila realnost - DELIJE, kapitenu Branku Laziću i potrpedsedniku kluba Malog Kalemegdana, Marku Kešelju.

Dobro znaju da uvek tu sam ja,

Dobro znaj da neću nikada,

Da te ostavim, da te zaboravim.

Dobro znaj da uvek tu sam ja! - stoji u pismu Košarkaške federacije Severne Makedonije koje je potpisao Pero Antić.

Pero Antić Foto: Instagram / Printscreen

Video: Nikola Peković o momentu kada je bio na probi u Crvenoj zvezdi i dolasku u Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA