≫ 

Zvezda počistila Zlatiborce za 24 časa, dominirao novopečeni reprezentativac Srbije

Crveno-beli prošli u polufinale Superlige gde ih čeka Borac iz Čačka

  • 0

Samo 24 časa bilo je dovoljno košarkašima Crvene zvezde da stignu do trijumfa od 2:0 u četvrtfinalnoj seriji sa Zlatiborom i overe plasman u polufinale košarkaške Superlige.

Izabranici Dejana Radonjića slavili su ubedljivo sa 91:68 u drugom meču serije u Čajetini i tako zakazali polufinalne okršaje sa Borcem iz Čačka koji je ranije izbacio FMP.

Od starta su crveno-beli kontrolisali dešavanja na parketu, ponovo je meč podsetio na neki malo jači trening, a borbeni Zlatiborci su samo u trećoj četvrtini uspeli da pruže otpor i dobiju je poenom razlike.

Najefikasniji u redovima pobednika bio je novopečeni reprezentativac Ognjen Dobrić sa 21 poenom i pet skokova, a pratili su ga solidno Ognjen Kuzimić sa 16, Marko Jagodić Kuridža sa 13 i Aleksa Radanov sa 12 koševa.

Na drugoj strani u redovima Zlatibora najefikasniji je bio Dušan Kutlešić sa 14 poena, Aleksa Čubrilo je dao 13, Nemanja Protić 12, dok je Bogdan Riznić meč završio sa 10 pogodaka.

Polufinalna serija između Zvezde i Borca trebalo bi da počne 4. juna.

Video: Tuča srpskih košarkaša u finalu hrvatskog prvenstva: Scena zbog koje su se i komentatori čudili!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA