Lojd već spakovao kofere: Najbolji igrač Crvene zvezde odlazi u Zenit za više od milion evra

Ponuda koju Amerikanac nije mogao da odbije, čeka se zvanična potvrda

  • 11
Košarka, KK Crvena zvezda - KK Budućnost VOLI, slvalje pehar Foto: Crvena zvezda mts

Kako se i spekulisalo, Džordan Lojd napustiće Zvezdu na kraju tekuće sezone. Jedan od najboljih košarkaša beogradskog kluba ove sezone je prema nezvaničnim saznanjima dogovorio sve uslove oko prelaska u Zenit iz Sankt Peterburga, a oni bolje upućeni kažu da će uskoro uslediti zvanična promocija.

Nakon godinu dana provedenih u Beogradu, Lojd je "čekirao" karte za Rusiju, gde ga čeka jednogodišnji ugovor vredan vrtoglavih 1.100.000 evra, što je iznos koji Crvena zvezda ne može nikako da mu ponudi. Ovakav ishod je bio najavljivan već po okončanju finala ABA lige.

Čeka se zvanična potvrda, ali je interesantno primetiti da je ovo druga sezona u nizu da Zenit "kupuje" u Crvenoj zvezdi, nakon što je prethodno i Bili Beron pojačao njihove redove na identičan način.

Uspeo je Lojd sa Zvezdom ove sezone da pored ABA lige osvoji pehar i u Kupu Radivoja Koraća. Nije to jedina vest koja je uzdrmala navijače crveno-belih ove večeri, pošto je prethodno Dejan Radonjić prema pisanju "Danasa" odlučio da ostane veran klubu još godinu dana na mestu glavnog trenera.

Video: Rezervisti dali život: Crno-beli slomili Megu kroz dramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    3. jun 2021 | 22:49

    Sa srecom prijatelju iz Srpskog ponosa se ide uzdignuta cela a ne kod tudjmanovaca bezanija i oprastanje zaradjenuh novca .To je razlika izmedju Srba i JSD propale drzave.

  • NekoKo

    3. jun 2021 | 23:13

    I ovo što je u Zvezdi imao nije opravdao. Ubacio je taj važan šut, ali da je igrao na nivou o kom se guslalo sve bi bilo gotovo u 3 utakmice. U Zenitu će biti zabetoniran za klupu ako bude solirao i ako se bude ispucavao posebno u početnim sekundama važnih napada. Neka vrlo jednostavna rešenja ne prepoznaje u napadu da je to strašno. Način na koji pokušava da igra je nedopustiv. To da može bio bi u NBA.

  • Dragan

    3. jun 2021 | 22:30

    U fmpzvezdi je imao 800 000

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA