≫ 

Navijači Dalasa žestoko izvređali sudije zbog Bobana Marjanovića

A sve zbog jednog faula koji je sviran Srbinu...

  • 3

Osim što su na društvenim mrežama tražili da Boban Marjanović dobije više minuta na parketu, navijalči Dalasa su i tokom meča protiv Los Anđeles Klipersa stali u zaštitu srpskog košarkaša.

Naime, tamo negde sredinom druge četvrtine domaća publika je žestoko izvređala sudije zbog jedne odluke koja je u čudu ostavila i Marjanovića i ostale igrače Dalasa.

Bobi je jednom rukom uhvatio jedan skok u napadu, iako su ga dvojica igrača Klipersa vukli iza leđa - da bi jedan od sudija svirao faul i pokazao da je Srbin bio taj koji je "pogrešio." Usledile su salve zvižduka publike, kao i pogrdno skandiranje sudijama "vi ste sranje."

Marjanović je, inače, igrao 17 minuta na ovom meču i imao je učinak od 12 poena i devet skokova. Bio je treći strelac Dalasa koji je izgubio sa 104:97 i moraće da igra majstoricu za plasman u polufinale.

>>> Sledeća prepreka Đokoviću na Rolan Garosu je Litvanas Ričardas Berankis, 93. igrač sveta, a njihov meč trebalo bi da počne oko 12.00. Kvota da će Novak slaviti sa 3:0 u setovima je 1,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Berankis.

Video: Hrvat posterizovao srpskog džina: Zubac zakucao preko Bobija Marjanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA