"Teodosića je nemoguće zaustaviti, samo se može ograničiti": Čuveni Rodrigez hvali našeg plejmejkera

Njih dvojica biti jedan preko puta drugog u finalu Palakanestra

  • 3
miloš teodosić Foto: MN Press

Košarkaši Virtusa iz Bolonje i Olimpije iz Milana sastaju se u finalu italijanskog šampionata. Odavno završna serija Palakanestra nije privukla toliko pažnje, pošto će se sastati dva objektivno najbogatija i najbolja kluba sa Apeninskog poluostrva kroz čitavu istoriju.

Španski košarkaš, Serhio Rodrigez je pred finale poseban fokus "bacio" na Miloša Teodosića. Poznati igrač sipao je hvale na igru našeg plejmejkera, za kojeg kaže da je neverovatan sam po sebi.

- Miloš je fantastičan igrač, prikazao je sebe na neverovatan način kroz ovu sezonu. Poseban je baš zato što uživa igrajući košarku, radi to sa ogromnom strašću i na sve to ima iskustvo igranja na ovom nivou kroz dugi niz godina. Pokušaćemo to da ograničimo, jer znamo da je nemoguće zaustaviti Teodosića. Moramo bar da učinimo toliko da finale za njega bude teško. Već znamo da će za to biti potrebno mnogo trduda i rada - rekao je Rodrigez.

Olimpijske igre predstoje ovog leta. Međutim, one još nisu u prvom planu kod Rodrigeza, koji prvo želi da odigra finale protiv Virtusa.

- Sada sam fokusiran samo na finale italijanskog šampionata, a potom ćemo videti u kakvom će stanju biti moje telo. Ako sve prođe kako treba, biću na raspolaganju selektoru Skariolu. Imam ambiciju da zaigram na Olimpijskim igrama.

Olimpija iz Milana može da se pohvali odličnom sezonom. Konačno je otišla na Fajnal for Evrolige, a ni tamo se nije obrukala, naprotiv.

- Naš trener ima dovoljno znanja i iskustva da shvati da smo na pravom putu. U ovom trenutku ne želim da gledam isuviše unapred, ali treba da odigramo jedno veoma lepo i interesantno finale sa Virtusom. Videćemo šta ćemo uraditi sa tim u budućnosti - zaključio je španski košarkaš.

Video: Teodosić bacio Grobare u neviđeni trans promašenom trojkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA