≫ 

"Grešni" Bogdan trojkom utišao Filadelfiju, Atlanta uz srpski potpis došla do brejka u seriji!

Kakav je majstor Bogi!

  • 29
Bogdan Bogdanović, Atlanta Houks Foto: Screenshot/Twitter

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović odigrao je fantastičan meč i pogodio neverovatno bitnu trojku u poslednjem minutu duela protiv Filadelfije, te su Hoksi napravili brejk na startu četvrtfinalne serije NBA lige uz rezultat 128:124.

Bogdanović je završio partiju sa 21 poena, četiri skoka i pet asistencija, ali srpski bek je u poslednjih 60 sekundi bio i u dobrom i lošem svetlu.

Koliko je bilo interesatno gledaocima i u Filiju i kraj malih ekrana, toliko je bilo stresno za Bogija i sve aktere susreta.

Bogdan je na nešto manje od 50 sekundi pogodio trojku koja je trebalo da reši i prelomi susret, ali Filadelfija se nije predavala do samog kraja.

Kada su svi pomislili da će lopta biti sačuvana, ona je oteta iz ruku Bogdana i smeštena kroz obruč za samo 126:124.

Verovali su Hoksi u našeg asa, ponovo mu je predat pas iz auta, a onda su ga protivnici poslali na sedam sekundi do kraja na liniju penala.

Sigurnih 2/2 i vazduh u plućima, ali i glavobolja za Fili koji nije uspeo ništa da uradi nakon toga. Brejk je u džepu idemo dalje.

Na kraju, na Bogdanovićevom kontu je bilo 5/12 za tri poena, 2/5 za dva i 2/2 sa slobodnih bacanja.

Ovim porazom je ugašen i nalet Žoela Embida koji je sa 39 poena imao izvanrednu partiju, ali mu je pošteno isparirao Trej Jang koji je ubacio četiri poena manje, ali u deset asistencija.

Video: Bogdan i Hoksi na pobedu od polufinala, Srbin sa četiri trojke dotukao nejake Nikse

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    6. jun 2021 | 22:33

    A gde je Teodosic ??? Najuren iz NBA :)

  • Volim košarku!

    6. jun 2021 | 21:50

    Decko je ozbiljna kiksara... Ako su mogli da izgube,to je zbog njega...ocajno igra. Procenat suta za dva poena 2/5,za tri poena 5/12. Većinu šuteva je bio apsolutno sam! U poslednjem minutu,promasio dve trojke,izgubio dve lopte. Ko je gledao utakmicu zna o čemu pričam. Nisam navijac Zvezde ili Partizana...nego ljubitelj košarke!

  • Bodibond

    7. jun 2021 | 00:00

    Ma kakav Bogdan, Jokic je bolji kosarkas, on bi te trojke pogodio bez gledanja. Tako kazu denverovci. Bravo Bogdane doktore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA