≫ 

Određeni svi termini: Evo kada Zvezda i Mega započinju borbu za titulu prvaka Srbije

Sva tri puta ove sezone slavili su crveno-beli

  • 16
Kup Radivoja Koraća Crvena zvezda Mega Foto: MN Press

U finalnoj seriji plej-ofa Superlige igraće Mega i Crvena zvezda, koji su u polufinalu eliminisali Partizan i Borac iz Čačka.

Crveno-beli su saopštili da će serija početi u sredu 9. juna u "Pioniru", dok će drugi meč finalne serije biti odigran u petak 11. juna, u hali "Mega faktori".

Eventualna "majstorica" bila bi zakazana za nedelju 13. jun na terenu crveno-belih.

S obzirom na to da se početni redosled timova u domaćem plej-ofu određivao na osnovu učinka u ABA ligi, Crvena zvezda će i ovaj put imati prednost domaćeg terena, kao u prethodnim rundama.

Ekipe Dejana Radonjića i Vladimira Jovanovića već su odigrale ove sezone jedno finale i to u Kupu Radivoja Koraća u kom su trijumfovali crveno-beli, kao i u obe utakmice u ABA ligi.

Video: Atmosfera pred početak odlučujućeg susreta u Pioniru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemlja čuda

    7. jun 2021 | 11:57

    Šta je sa ovim ljudima , pa zna se gde je i ko osnovan . Ko ima prilike da pročita na sajtu povjesnog muzeja na Pantovčaku da je tamo osnovan Jugoslovensko-hrvatski klub NK partizan

  • Ravnogorac

    7. jun 2021 | 11:54

    Šta je sa ovim musavim hrvatima 🐀 i purgerima 🏁🇭🇷🏁🇭🇷 ? Nemogu bez svog Zagreba , jadni musavci nemaju više Jugoslaviju a ni braća u Hrvatskoj ih neće

  • Jović

    7. jun 2021 | 23:31

    Ajmo momci,ajmo Radonjiću da završimo sa 👑👑👑 samo pametno. Da dokažemo kako to Srbi rade,a ne kao propale Institucije. Poz sa Malog Kalemegdana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA