≫ 

Neko na Zlatibor, a neko na Bahame: Košarkaši Mege ponovo na Karibima tokom leta!

Stara destinacija za ekipu iz naselja "Braće Jerković"

  • 1
Kosarka, aba liga, KK Crvena zvezda, Mega

Foto: MN Press

Košarkaši Mege Sokerbet ovog leta ponovo na Bahamima, po treći put u poslednje četiri godine, gde će odigrati utakmice protiv NCCA ekipa.

Ovaj put Mega će na egzotičnoj destinaciji odigrati tri utakmice, od kojih će dve biti protiv Univerziteta Indijana, i to 13. i 15. avgusta dok će treća utakmica 17. avgusta biti protiv druge NCAA ekipe koja će biti naknadno određena.

Sve utakmice će se igrati u Atlantis Rizortu na Bahamima.

Univerzitet Indijana je pet puta osvajao titulu šampiona NCAA lige a zanimljivo je da su trenutno poslednja ekipa koja je to učinila bez poraza u sezoni (1976.).

U objavi njihove letnje turneje na Bahamima, Mega je opisana kao „košarkaški gigant iz istočne Evrope“, dok je trener Indijane Majk Vudson istakao „da ima veliko poštovanje prema Megi i da će te utakmice biti odlična priprema za izazove koje očekuju njegovi ekipu u predstojećoj sezoni“.

Mega je po prvi na Bahamima gostovala leta 2018. godine kada je odigrala utakmicu protiv Kentakija dok je 2019. godine igrala dva meča protiv Teksas Tek-a.

Generalni menadžer Mege Goran Ćakić je istakao da mu je drago da se tradicija nastavlja i da je Mega prepoznata kao pozdan partner NCAA timova:

- Zadovoljstvo nam je što ćemo treći put na Bahamima imati priliku da igramo protiv nekih od najboljih univerzitetskih ekipa u SAD. Drago nam je da se ova tradicija nastavlja i da smo kao klub prepoznati kao pouzdani partneri NCAA timovima, jer nas spaja zajednički cilj a to je kvalitetan razvoj mladih igrača čemu smo duboko posvećeni.

- Utakmice u prošlosti protiv Kentakija, Mičigena i Teksas Teka su bile veoma uzbudljive i uvereni smo da će i predstojeći dueli sa NCAA ekipama ove godine biti podjednako kvalitetni. Očekujemo ih sa uzbuđenjem i velikom željom da se prikažemo u najboljem svetlu - izjavio je Ćakić.

Video: Crno-beli dobili šamar od Mege u prvom meču polufinala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    8. jun 2021 | 15:43

    Bravo braco Srbi niste dzabe u finalu i otresoste tudjmanove bunkerase

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA