≫ 

NBA je sve realnija opcija za Vasu: Čikago hoće da preuzme prava od Tandera i dovede MVP-ja Evrolige

Sve bi moglo da se reši do predstojećeg Drafta

  • 0
Vasilije Micić Printskrin: Sportklub

Fantastičan završetak sezone za Vasu Micića, mogao bi vrlo lako da epilog dobije mestom u NBA ligi. Naime, prema navodima Mozzart Sporta, koje takođe prenosi specijalizovani košarkaški portal Eurohoops, Čikago Bulsi “bacili“ su oko na srpskog košarkaša i spremni su da izvrše određene promene kako bi ga doveli u svoj sastav.

Tako franšiza iz Čikaga planira da dogovori sve detalje sa Oklahoma siti Tanderima do noći Drafta koji je planiran za 29. jul. Vrlo je moguće da će Bulsi morati da se odreknu određenih pikova na budućim draftovima, kako bi doveli Micića u svoje redove.

Podsetimo da se nedavno u javnosti oglasio Miško Ražnatović, koji je agent srpskog košarkaša, ističući kako nema nameru da pusti da Micić ode u NBA ligu i da tamo nema nikakvu ulogu, odnosno da veći deo vremena provede na klupi. Tražiće se sve moguće garancije.

Od ovog leta, Micić je postao slobodan agent, što će reći da sam može da bira svoju narednu destinaciju. Tanderi su prethodno “pribavili“ njegova prava od Filadelfije u decembru, a samo koji mesec kasnije Vasa je postao MVP čitave Evrolige, kao i njegog završnog turnira u Kelnu.

Video: Samo je jedan Nikola Jokić: Sam sebi asistirao o tablu, brutalno prošao kroz odbranu pa poentirao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA