≫ 

Jokićeva totalna dominacija: Otkriveno ko je dobio koliko glasova u MVP trci!

Srbin ostavio Embida i ekipu daleko iza sebe

  • 0
Nikola Jokić, glasovi Foto: Tanjug/AP, Twitter/@NBABlackburn

Pogled na listu glasova koji su se dodeljivali u borbi za MVP titulu otkrili su veliku stvar - uopšte nije postojala dilema da Nikola Jokić neće uzeti pomenutu titulu za sezonu 2020/21.

U glasanju je učestvovalo 100 novinara, uz još jedan glas koji dodeljuje publika, a Jokić je čak 91 put dobio maksimalan broj poena (10).

Čak njih osam su ga stavili na drugo mesto, jedan od njih je smatrao da je Jokić tek treći, dok se neko poprilično "zaj**ao" i nije uopšte dao glas Srbinu.

Na kraju, Jokić je imao 971 poen, dok je drugi iza njega Džoel Embid dobio 586 glasova. Stef Kari je treći sa 453, četvrti je Janis sa 348, dok je Kris Pol na petom mestu sa 139 osvojenih glasova.

S obzirom na to da je postao MVP, Jokiću se smeši "super max" ugovor sa Denverom, a potpisom bi postao najplaćeniji igrač u istoriji košarke.

>>> Nikola Jokić i zvanično je MVP NBA lige, i s tom titulom ulazi u večerašnji (03.30) meč polufinala Istoka protiv Finiksa. Pokušaće Jokić i Denver da naprave brejk, izjednače u seriji na 1:1 i poprave šanse za plasman u finale. Kvota na Denver je 2,95, a na Finiks 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Finiks - Denver.

Video: Cela petorka Šarlota bila izgubljena u prostoru nakon dodavanja Jokića a onda je brutalno zakucao

Video: Jokić maznuo Janisu MVP trofej

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA