≫ 

Koliko su se Ameri samo ogrešili o Jokića: Posle reklame umesto drafta, mešali ga s Nurkićem na TV-u

Očigledno niko sem Brajanta nije verovao da će Nikola biti veliki NBA igrač

  • 0
Nikola Jokić, Jusuf Nurkić Foto: Profimedia/Getty Imagea

Jeste Nikola Jokić sam priznao da nikafa nije ni sanjao da će zaigrati u NBA ligi, ali ono što su mu Amerikanci učinilo na početku karijere sada dolazi na naplatu kao bumerang!

Društvene mreže prepune su likovanja zbog grešaka na račun najnovijeg MVP-ja lige, a posle onoga sa reklamom, kada su u direktnom prenosu drafta pustili iste kao "zamenu" za Jokića, pojavio se i sninam kako su ga svojevremeno mešali sa Jusufom Nurkićem.

Bilo je to u danima kada je Jokić dobio novi ugovor od Denvera 2018. godine, a tokom priloga da je Srbin produžio ugovor tada su na ESPN-u išli poeni Nurkića u dresu Portlanda.

Kada smo već kod Nurkića, vredi pomenuti da se reprezentativca BiH javio na društvenim mrežama i čestitao Jokiću na MVP tituli.

- Čestitam brate, zasluženo  - napisao je Nurkić na Tviteru.

Inače, njih dvojica su 2014. zajedno krenuli iz Denvera, s tim što je sadašnji centar Portalnda izabran kao 16. pik. Međutim, za njega nije bilo mesta pored Jokića.

Da se Jokić bolje snašao u NBA govori i podatak da Nurkić u međusobnom četvrtfinalnom duelu Zapada nije mogao nikako da ga zaustavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA