≫ 

Jokićeva braća se zaletela s tribine na Bukera posle frke s Nikolom: Jedan hteo da preskoči ogradu!

Malo je falilo da dođe do velikog NBA skandala

  • 14

Nikola Jokić je neslavno završio najbolju sezonu karijere, jer je njegov Denver u polufinalu "počišćen" sa 4:0 od Finiksa, a on isključen iz igre posle jednog grubljeg faula u kojem je utisak da su sudije preterale, jer nije imao nameru da udari protivnika, već samo da napravi oštriji faul i udari protivnika po ruci.

Međutim, malo je zakačio po licu igrača Finiksa, pa se stvorila nepotrebna frka na terenu. Tenzije su se maksimalno podigle kada je prva zvezda tima Devin Buker odlučila da se unese Jokiću u lice.

To se nije svidelo Jokiću, ali ni njegovoj braći Strahinji i Nemanji, koji su gledali meč sa tribina blizu parketa.

Besni zbog napada na njihovog brata, Strahinja i Nemanja su se zaleteli sa tribine ka samom parketu, a stariji Strahinja je čak hteo i da preskoči ogradu, ali je obezbeđenje bilo pored njih i uspelo je da ih obuzda.

Baš u tim momentima Buker je prolazio tik pored njih, sa tribina su mogle da se čuju i psovke na srpskom, a nema sumnje da zvezdi Finiksa nije bilo svejedno kada je ugledao Jokićevu braću na tribinama.

Podsetimo, stariji Jokićev brat, Strahinja, nedavno je čak i hapšen zbog navodnog fizičkog napada na devojku sa kojom je živeo.

Drugi brat Nemanja Jokić svojevremeno se oprobao i kao MMA borac i pobedio je u svom jedinom meču koji je imao u profi karijeri.

Jokiću braća od malih nogu čuvaju leđa, a on je često i sam govorio kako je očvrsnuo uz njih još kao dete i najmlađi u porodici. Oni su posebno osetljivi na to kada neko napadne Nikolu i odmah skaču u njegovu zaštitu. Tako je svojevremeno bilo i pre nekoliko sezona na meču sa Vašingtonom, kada su se zaleteli s tribina na Bobija Portisa i Džordana Mekrea dok su ulazili u tunel. Strahinja se jednom tako zaleteo na sudiju nakon jedne odluke na štetu Nikole Jokića, a Nemanja je imao svoj ispad tokom mundijala u Kini, nakon što su sudije isključile Nikolu, kada su ga jedva obuzdali pored terena.

Video: Jokićev brat poludeo zbog isključenja Nikole, hteo da uleti u teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    15. jun 2021 | 11:35

    To su braca👏a vi sto ne pricate sa pola familije jer ste idioti mozete samo da im zavidite

  • Beograđanin u Parizu

    15. jun 2021 | 10:36

    Ovo će im biti najpoznatije delo u njihovim životima,inače će živeti od bratove slave kao braća Đoković!

  • Relja

    15. jun 2021 | 10:54

    Balkanci, šta drugo reći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA